A német kreativitás nagyágyúja – a Schleich játékok

A német kreativitás nagyágyúja – a Schleich játékok
Forrás: Photo by Barrett Ward on Unsplash

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A gazdagon mintázott viaszból egybeöntött és kézzel élethűre festett figurák készítője az 1935-ben alapított német Schleich játékóriás évtizedek óta hisz abban, hogy gyermekeink szárnyaló fantáziája a legnagyobb, megőrzendő kincsünk. Ezért azon dolgoznak, hogy játékaikkal minden gyerek felfedezhesse és megőrizze magában a kreativitás csodálatos képességét. A cég jelszava, az “Anywhere’s a Playgroun”, azaz a bárhol találsz egy játszóteret is ezt tükrözi. A formatervezett, az igazira megszólalásig hasonlító figurákkal és kiegészítőkkel bárhol indulhat a játék, melyre a számítógépek korában is nagy szükség van.

Ezzel a filozófiával a Friedrich Schleich által 1935-ben alapított kis családi vállalkozásból az 1950-es évektől kezdődően játékmogul vált. Jelenleg több mint 50 országba forgalmazzák alapos formatervezéssel és német precizitással előállított termékeiket.

A játékfigurák fejlesztését a cég a célközönség, vagyis gyerekek, szülők és pedagógusok bevonásával végzi, a gyártás során pedig a legszigorúbb nemzetközi szabályozást tekinti irányadónak. A kézzel festett játékokat többféle tesztsorozatnak is alávetik, mielőtt a boltok polcaira kerülnének.

Schleich játékok bárhol és bármikor

A játékok fejlesztik a kisebbek motorikus képességeit, a nagyobbaknál pedig inspirációt adnak saját történeteik megelevenítéséhez. Változatos állatfiguráik nemtől és korosztálytól függetlenül izgalmasak a gyerekeknek. Mivel kis méretűek, apró leeső alkatrészek nélkül, ideálisak utazáshoz is. Nem igényelnek különleges bánásmódot, könnyű tárolni és tisztán tartani őket, ami egyes allergiás megbetegedések esetén fontos szempont lehet.

Különféle tematika szerint témakörökre bontva készülnek. Az egyes elemek nem csak szettben, hanem külön játékként is megállják a helyüket, így segítenek a témakörökben való elmélyedésben.

A leghíresebb Schleich játékok a házi, vadon élő és vízi állatfigurák, lehetőleg természetes életkörülményeik között ábrázolva. Külön világot kaptak a dinoszauruszok, amik az ovis fiúk kedvencei. A manók, tündérek és unikornisok a Bayala almárkában kerültek piacra, és olyan nagy sikert arattak, hogy a 2019-es Bayala című animációs filmet ez a játékkollekció ihlette.

A lovakért rajongó kisiskolások körében a Schleich lovas kollekciói a cég védjegyének számítanak. Szinte az összes lófajta megtalálható a kínálatban, amihez számtalan kiegészítő, takarmányozószett, karám, ugratópálya kapható, de akár egy komplett lovardát is beszerezhetsz. Az istállóval egybeépült lakóházban sok szórakoztató, mozgatható rész található, interaktív kiegészítőkkel. A főszerep azonban mindig az állatoké.

Ha olyan játékokat szeretnél, amikkel évekig játszani fognak a gyerekeid, ismertesd meg velük a Schleich aprólékos részletességgel kidolgozott világát, és engedd útjára szárnyaló fantáziájukat!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat: Matthew McConaughey-t gyönyörű lánya kísérte el a vörös szőnyegre - FOTÓ

Matthew McConaughey ritkán jelenik meg teljes családjával a vörös szőnyegen, most ennek a pillanatnak lehetünk szemtanúi!

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!