A legszuperebb mézeskalács díszítések az instáról

A legszuperebb mézeskalács díszítések az instáról
Forrás: pixabay/JillWellington

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Lassan nekiugranál a mézeskalácssütésnek, vagy már túl is estél rajta, de tétlenül állsz a díszítésük előtt? Akkor inspirálódj az Instagram legszuperebb darabjai közül!

A hétvégén mi is nekiálltunk a családdal: megsütöttük a mézeskalácsokat, elkészítettük hozzá a cukormázat, bekészítettük az előre megvásárolt színes mázakat, majd egymásra meresztett szemmel ücsörögtünk, hogyan is fogjunk neki.

Művészcsalád révén, azt gondoltuk, nekünk aztán biztosan nem fog gondot okozni a díszítésük, - mégis beletört a bicskánk. Az első prototípusokat simán elküldthettük volna a Jó étvágyat facebook csoportba... Tudod, az az oldal, ahova az elbaltázott, és baromi vicces kajafotókat teszik fel az emberek, hogy aztán az internet népe viccesebbnél viccesebb kommentekkel illesse őket. De ahelyett, hogy a képeket elküldtük volna nekik, inkább vad keresgélésbe kezdtük a neten, hogy egy kis inspirációt szerezzünk. És milyen jól tettük! Pikk-pakk megfestettünk vagy 100 mézeskalácsot, amit aztán nem lesz szívünk megenni, olyan csinosak lettek. Szóval, ha szívesen kapnál némi inspirációt te is a házi mézeskalácsaidhoz, kattints a galériára, ahol szebbnél-szebb darabokat láthatsz!

De mielőtt még megtennéd, megosztok veled néhány jó tanácsot:

  • Ha házi cukormázas darabokat készítenél, mindenképp szerezz be egy olyan habzsákot, amin minél kisebb a lyuk, ahol kijön a máz - így pontosabban tudsz majd vele dolgozni.

  • Nem túl jó a kézügyességed? Vásárolj néhány tubusos verziót, amivel irtó könnyű dolgozni, és vedd menő minimalistára a dolgot. Nem kell agyonmázazni, úgyis mutatós lesz majd a végeredmény!

  • Törekedj rá, hogy minél változatosabbak legyenek a mézeskalácsok, pláne, ha ajándékba szánod őket. Használj minél több színt, és minél változatosabb alapanyagokat, például cukorkákat, amik remekül beleragadnak a cukormázba, vagy kókuszreszeléket, amivel szuper havas hatást lehet elérni.

De nem is szaporítom tovább a szót...

...jöjjenek a kedvenc mézeskalács díszítéseink!

Galéria / 11 kép

A legszuperebb mézeskalács díszítések az instáról

Megnézem a galériát

És ha már nyakunkon az ünnepek, ezt a válogatásunk mindenképpen érdemes átnézned!

Galéria / 8 kép

8 ajándék, ami jobb egy üveg bornál, ha vendégségbe mész

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.