A legjobb tusfürdő

A legjobb tusfürdő
Forrás: PR

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

A tusfürdő használata a napi tisztálkodás elengedhetetlen része. Ezért fontos, hogy a számunkra leginkább megfelelő terméket válasszuk, amely nemcsak hatékony és illatos, hanem hasznos is lesz.

Mi alapján válasszunk, hogy a legjobb tusfürdő kerüljön a fürdőszobánk polcára? A MAKEUP webáruház összegyűjtötte azokat a kozmetikumokat, amelyek nem csupán saját tapasztalataink alapján, hanem a vásárlóink véleménye szerint is a legjobb az egyéni elvárások szerint. Mielőtt még rátérnénk a ranglistára, lássuk mire érdemes odafigyelni tusfürdő vásárlása során.

  • Ügyelj a megjelenésre és az illatra. A kozmetikai szabványok szerint a kiváló tusfürdő homogén, gélszerű állagú, szennyeződések nélkül, színét tekintve lehet áttetsző vagy valamilyen árnyalatú, továbbá kellemes aromájú, erős vegyszerszag nélkül.
  • Figyelj oda az összetevőkre. Kerüld a káros anyagokat. Részesítsd előnyben a természetes összetevőket, olajokat és kivonatokat tartalmazó termékeket. Érdemes elkerülni a parabéneket tartalmazó kozmetikumok alkalmazását.
  • Kényelmes csomagolás és gazdaságos fogyasztás.
  • Bőrgyógyászok véleménye a tusfürdőkről. A legjobb tusfürdő mindig a bőrtípusnak megfelelően van kiválasztva.
  • Célcsoport. Mindig a személyes igényeknek megfelelően vásárolj! Vedd figyelembe a különbséget a női, férfi, gyermek, a parfümös, természetes, hidratáló, tápláló és krémes, érzékeny és száraz vagy problémás bőr számára kifejlesztett tusfürdő között.

Most pedig lássuk a 2023-as tusfürdő teszt eredményét a MAKEUP-tól:

Dove Tusoló krém-gél "Tápláló és hidratáló"

A Dove mélyen tápláló és ápoló krémtusfürdő tökéletesen kielégíti az érzékeny és száraz bőr igényeit. Az innovatív NutriumMoisture komplexum alaposan tisztítja a bőrt, valamint elősegíti a természetes nedvességszint fenntartását. Már az első alkalmazással egyértelműen megváltozik az bőr általános állapota, bársonyosan puha, sima és rugalmasabb lesz.

Old Spice Whitewater Shower Gel Tusfürdő

A vásárlói vélemények alapján a legjobb tusfürdő a férfiak számára. Egy kevés mennyiség is elegendő a termék gyors habosításához és a bőr mély tisztításához. A bőr friss és kellemes, egyetlen nő sem tud ellenállni ennek az illatnak. Már az első használattal a bőr kellemes tapintású, hidratált, feszes és rugalmas lesz.

Mosakodó gél Mustela Bebe Gentle Cleansing Gel

A Mustela finom, gyengéd gélje kifejezetten a babák számára készült. Az innovatív, 90%-ban szerves összetevőkből létrehozott hipoallergén formula születéstől biztonságosan alkalmazható. Hatékonyan látja el tisztítással, hidratálással és táplálással kapcsolatos feladatokat. A baba érzékeny bőre a fürdés után puha és bársonyos, haja pedig selymes tapintású .

Palmolive Naturel Exotic Orchid Gel Krém-gél tusfürdő

A tusfürdő teszt egyik legjobb eredményét a Palmolive mutatta, amely nem csak kiválóan tisztít, alaposan ápol is. A krémes állag tökéletesen megbirkózik az összes szennyeződéssel, táplálja az epidermiszt, és helyreállítja a optimális nedvességtartalmat. A fekete orchidea kellemes aromája az egész testet beborítja és hosszú ideig a bőrön marad. A bőr lágy, sima és rugalmas megjelenést kap.

Axe Dark Temptation Shower Gel Tusfürdő "Dark Temptation"

Frissítő tusfürdő igényes és magabiztos férfiak számára, akik szeretnek csábítani és magabiztosan érzik magukat a bőrükben. Nem csupán teljes mértékben megtisztítja az egész testet, ösztönző és csábító illatot kölcsönöz. Miközben eltávolítja az összes szennyeződést, a bőr megfelelő hidratálást is kap. Koncentrált összetétele hosszan tartó friss érzést nyújt.

HiPP BabySanft Gel Baba fürdőgél hajra és testre

Az egyik legkeresettebb és legjobb tusfürdő gyerekek számára. Összetétele értékes bio kivonatokat tartalmaz, puhítja a bőrt és megakadályozza annak kiszáradását és hámlását. A gél nem tartalmaz káros kémiai összetevőket, illatanyagokat és agresszív komponenseket, nem okoz bőrirritációt és allergiát, nem zavarja meg a természetes sav-bázis egyensúlyt.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.