Hagyj fel a nyomkodással! A legjobb pattanástapaszok, amik egy éjszaka alatt csodát tesznek az arcoddal

Hagyj fel a nyomkodással! A legjobb pattanástapaszok, amik egy éjszaka alatt csodát tesznek az arcoddal
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Hallottál már a pattanástapaszokról? Ha a te arcodon is olykor megjelennek a pattanások, akkor most figyelj, mert ez tuti módszer!

Ha valamit nem szabad, akkor általában csak még csábítóbbá válik, és ez tökéletesen igaz a pattanások nyomkodására is. Pedig pontosan tudjuk, hogy ez sajnos általában ez csak ront a helyzeten. Amikor egy gyulladt patit megpiszkálunk csak elmérgesítjük, még pirosabb és nagyobb lesz, lelassul a gyógyulási idő, heg marad utána, tudjuk, hogy megy ez...

A legjobb megoldás, ha nem bírod megállni a patik piszkálását a pattanástapasz!

A CosrX hidrokolloidos tapaszok például segítenek a pattanások eltávolításában, enyhítik a gyulladást, akár egy éjszaka alatt. Arcmosás után, száraz bőrre ragaszd fel a megfelelő méretű tapaszt. Mindannyiunk fürdőszobájában elfér egy csomag vész esetére!

Kép

Másik nagy kedvencünk pedig a Killa, aminek termékei egy újabb szintre emelik a pattanástapaszok hatékonyságát. A ZitSticka mikrotűs technológiát használ, ami segít célzottan bejuttatni a megfelelő hatóanyagokat a bőrbe. Nem kell megrémülni, nagyon pici tűkről van szó, amik nem okoznak fájdalmat vagy sérülést. Kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy már korai stádiumban segítse a pattanás felszívódását, ezért ha nehéz tűzérségre van szükség, ez kell neked!

Kép

Az aloe vera jótékony hatásait senkinek sem kell bemutatni, akinek problémás a bőre, a My White Secret Breakout + Aid Emergency Dots pedig pont ennek a csodás növénynek az erejét hívja segítségül a pattanások ellen vívott harcban. Valamint mellettük szól, hogy vegán és cruelty-free márka.

Kép

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 5 kép

Ételek, amelyek könnyen okozhatnak pattanásokat

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.