Hagyj fel a nyomkodással! A legjobb pattanástapaszok, amik egy éjszaka alatt csodát tesznek az arcoddal

Hagyj fel a nyomkodással! A legjobb pattanástapaszok, amik egy éjszaka alatt csodát tesznek az arcoddal
Forrás: GettyImages

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Hallottál már a pattanástapaszokról? Ha a te arcodon is olykor megjelennek a pattanások, akkor most figyelj, mert ez tuti módszer!

Ha valamit nem szabad, akkor általában csak még csábítóbbá válik, és ez tökéletesen igaz a pattanások nyomkodására is. Pedig pontosan tudjuk, hogy ez sajnos általában ez csak ront a helyzeten. Amikor egy gyulladt patit megpiszkálunk csak elmérgesítjük, még pirosabb és nagyobb lesz, lelassul a gyógyulási idő, heg marad utána, tudjuk, hogy megy ez...

A legjobb megoldás, ha nem bírod megállni a patik piszkálását a pattanástapasz!

A CosrX hidrokolloidos tapaszok például segítenek a pattanások eltávolításában, enyhítik a gyulladást, akár egy éjszaka alatt. Arcmosás után, száraz bőrre ragaszd fel a megfelelő méretű tapaszt. Mindannyiunk fürdőszobájában elfér egy csomag vész esetére!

Kép

Másik nagy kedvencünk pedig a Killa, aminek termékei egy újabb szintre emelik a pattanástapaszok hatékonyságát. A ZitSticka mikrotűs technológiát használ, ami segít célzottan bejuttatni a megfelelő hatóanyagokat a bőrbe. Nem kell megrémülni, nagyon pici tűkről van szó, amik nem okoznak fájdalmat vagy sérülést. Kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy már korai stádiumban segítse a pattanás felszívódását, ezért ha nehéz tűzérségre van szükség, ez kell neked!

Kép

Az aloe vera jótékony hatásait senkinek sem kell bemutatni, akinek problémás a bőre, a My White Secret Breakout + Aid Emergency Dots pedig pont ennek a csodás növénynek az erejét hívja segítségül a pattanások ellen vívott harcban. Valamint mellettük szól, hogy vegán és cruelty-free márka.

Kép

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 5 kép

Ételek, amelyek könnyen okozhatnak pattanásokat

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!