Hivatalos: Budapesti kézműves pékség is bekerült Európa legjobbjai közé - íme a TOP 10-es lista

Hivatalos: Budapesti kézműves pékség is bekerült Európa legjobbjai közé - íme a TOP 10-es lista
Forrás: @aranbakerywesselenyi

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Az Instagram és a Tiktok felhasználói szerint ezek a kézműves pékségek érdemlik meg, hogy Európa legjobbjainak nevezzék őket.

Nincs is annál kellemesebb érzés, amikor egy szívvel-lélekkel, és persze kemény munkával készített kenyeret, vagy más pék árút vihetsz haza. Minden ilyen egyedi terméknek megvan a saját története, mint ahogyan az őket készítőknek is. Az Idealo most az Instagram és a TikTok felhasználók, illetve like-ok alapján összeállított egy top 10-es listát, hogy melyek azok a kézműves pékségek Európában, amiket a leginkább érdemes meglátogatni.

Íme Európa legjobb kézműves történeteinek listája!

Az első helyet a legjobb pékségek top 10-es listáján 5 800 000-es TikTok megtekintéssel a Pastel de Nata zsebelte be, ami Portugáliában, Lisszabonban található. A pékség hashtagjét az Instagrammon is rengetegen, 117 212-en használták. Ezután 5 000 000, illetve 1 000 000 TikTok megtekintéssel kerültek fel a dobogó második, illetve harmadik helyére, a Hafiz Mustafa 1864 és a Du Pain et des Idees. Az előbbit Isztambulban, az utóbbit pedig Párizsban találjuk meg. A prágai Cafe Savoy tornázta fel magát a negyedik helyre, 191 200 megtekintéssel, ezt pedig a milánói Pasticceria Marchesi követi.

A 6. helyen a magyar Arán pékség végzett Európa legjobbjai között!

Az Arán tulajdonosai, Kinga és Attila két igazán különleges üzletet hoztak létre, ugyanis a legtöbb inspirációjuk Írországból származik, de felhasználják az angol, a francia, a belga, az amerikai és természetesen a magyar tapasztalataikat is. Az Idealo listájára 120 700 TikTok megtekintéssel, és 1 925 Instagram megosztással kerültek fel.

Természetesen a lista nem itt ér véget. A hetedik és a nyolcadik helyezett a Demel, illetve a Babu's lett. Az előbbit elég közel, Bécsben, az utóbbit pedig Svájcban, Zürichben van lehetőségünk meglátogatni. A lista utolsó két helyezettje pedig a helszinki Café Ekberg és a prágai Mysak pékségek lettek. Ám még a lista utolsó, tizedik helyezettje is 22 300 megtekintésnél jár a TikTokon, ami szintén nem kis teljesítmény.

Most pedig íme a legjobb bruncholós helyek Budapesten, amiket egyszer ki kell próbálnod!

Galéria / 6 kép

Ha későn keltél, de az ebédhez még korán van: mutatjuk a legjobb brunch helyeket Budapesten!

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.

Kép
Életmód

Így gyógyítja a testet és a lelket a Palo Santo füstölő: minden negatív energiát elűz a házadból

A Palo Santo füstje tisztít, nyugtat és gyógyít a hagyományok szerint. Íme minden, amit érdemes tudnod róla!

Kép
Életmód

5 nyomós ok, hogy miért ne telefonozz elalvás előtt

Tisztább lesz a bőrünk, ha elalvás előtt telefon helyett egy könyvet emelünk fel az éjjeliszekrényről? Mutatunk 5 okot, amiért telefon helyett inkább az olvasást válaszd!

Kép
Stílus

Jött, látott és hódított! Ezért az olcsó hatású cipőtrendért bolondulnak most az influencerek

Egykoron úgy gondolták, hogy még a jó ízlés határait sem üti meg, most pedig egyre több rajongót szerez magának ez az új életre kelt cipőtrend.

Kép
Sztárok

Alighanem ez az idő év legstílusosabb sajtóturnéja! A Dűne: Második rész bemutatói szinte tobzódnak az emlékezetes divatpillanatokban

A Dűne: Második része körül nemcsak a sztori, de a szettek miatt is nagy a sajtófelhajtás. Neked melyik szett volt kedvenced?

Kép
Életmód

6 mesés szobanövény, ami nem zöld: ezekkel behozhatod a tavaszt a lakásodba

Ha imádod a szobanövényeket, de a zöldre egy kicsit ráuntál, ezeket a színpompás, pazar növénycsodákat imádni fogod!