Ezektől az illatoktól tutira nem fogsz fázni!

parfümök télre,téli parfümök,érzéki parfümök
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Hiába a tél minden szépsége, ki nem állhatod, ha fagyoskodnod kell? Összeszedtük azokat az új parfümöket, amelyek még a Jégkrálynőt is megolvasztanák!

Vannak a tipikus nyári parfümök (citrusokkal, friss gyümölcsökkel, trópusi felhangokkal, mint a kókusz és az ananász), és vannak ugyebár a tipikusan hideg időre való illatok. Nem, nem a fahéjra és a narancsra gondolunk - ezek a karácsonyi időszak illatai, és nem is feltétlenül magunkra fújva.

gif

A kellemes, érzéki, melegséget árasztó parfümökre gondolunk, amelyeket jól esik beszívni a sálunkról, miközben dideregve húzzuk össze magunkon a kabátot. Egy jó téli parfüm persze nemcsak télre jó - ősztől tavaszig hű társunk, mindig más oldalát mutatva meg. A szezon újdonságai közül válogattunk!

Galéria / 9 kép

A legédesebb, legcsábítóbb őszi parfümök

Megnézem a galériát

Óvakodj a hamisítványoktól!

A parfüm luxustermék, így jellegéből fakad, hogy nem lehet olcsó. Minél jobb minőségűt veszel, annál drágább lesz. Lehet, hogy nagyon vágysz egy üveg Maison Francis Kurkdjianra, de ha úgy érzed, nem telik rá, inkább gyűjtögess apránként, amíg összegyűlik rá a pénz, minthogy kiadj egy kisebb, de azért jelentős összeget egy kamura. Ezzel ugyanis nemcsak magadat csapod be, de még kárt is okozhatsz az egészségedben.

A hamis parfümök, szebb nevükön replikák sosem olyanok, mint az eredeti, ellenben veszélyesek is lehetnek! Nemcsak súlyos allergiás reakciókat válthatnak ki, de fertőző betegségeket is okozhatnak. Volt már, hogy illatanyagot alig, ellenben állati vizeletet annál többet találtak lefoglalt, majd bevizsgált hamis parfümökben, illetve ezekben gyakran igen sok a méreganyag is.

Ha gyanúsan olcsón kínál neked valaki egy parfümöt (nem a parfümériák leárazásaira gondolunk), akkor légy elővigyázatos, jó eséllyel hamisítványt akar rád sózni. A Facebookon rengeteg olyan csoport van, ahol parfümöket adnak és vesznek a felhasználók, ezekben bármikor kikérheted csoporttársaid véleményét egy-egy gyanúsnak tűnő üvegről vagy üzletről, így ezek megbízhatóbbak, mint a közösségi oldal markatplace-e. Az is jó opció lehet, hogy más parfüméből veszel meg kisebb adagokat parfümszóróban - így az eredeti üveg ugyan nem díszíti majd a szobádat, de biztos lehetsz benne, hogy eredeti parfümöt fújsz magadra (amennyiben persze megbízható eladótól veszed, dehát a Facebookos parfüm csoportok leleplező ereje nagyobb, mint gondolnád!)

Olvasd el ezt is!

Otthonillat

Nemcsak hangulatosabb lesz a lakásod, hanem még komfortosabb is egy kellemes illattól. Ma már hatalmas a gyertyakínálat, csak azt döntsd el, milyen hangulatot szeretnél a lakásodban. Ha az ősz egyet jelent azzal, hogy befészkeled magad a lakásba, akkor megnyugtató illatokat válassz, ha az ünnepvárás számodra a legfontosabb, akkor jöhetnek a fahéjas, édes illatvariációk!

Galéria / 9 kép

Őszi, téli illatok az otthonodba – Finom illatgyertyák

Megnézem a galériát

Olcsóbb verziót kérek!

Ha úgy gondolod, a legtöbb parfüm túl drága, az olcsóbb verziókat viszont nagyon "szintetikusnak" érzed, mutatunk néhány olyat, amely kedvező árú, de még a legkifinomultabb parfümrajongókat is lázba hozza, akkor nézd meg válogatásunkat, majd irány egy pláza, és szagolgasd végig őket - garantáltan találsz köztük olyat, amelytől elalélsz. Lehet, hogy elsőre még ezeket is drágálni fogod, de vannak köztük nagy kiszerelések is, a kisebbek pedig nagyon tartósak.

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!

Kép
Életmód

7 varázslatosan hangulatos vár Magyarországon, amit egyszer látnod kell

Számtalan programlehetőség, gyönyörű kilátás, középkori hangulat. Többet nem is kívánhatunk!

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!