Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Egészen megdöbbentő, hogy néznek ki A korona szereplői a való életben

Egészen megdöbbentő, hogy néznek ki A korona szereplői a való életben
Forrás: Netflix/Getty Images

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Te felismernéd A korona sztárjait a vörös szőnyegen?

2016-os indulása óta a A korona egyre nagyobb népszerűséget szerez magának. Golden Globe-, Emmy- és BAFTA-díjakkal jutalmazta már a szakma a készítőket és a színészeket, nem csoda, hogy még az A-listás sztárok is azonnal igent mondanának a Netflix saját gyártású sorozatának egyik szerepére.

Az időugrásoknak köszönhetően az 5. évaddal elértünk a 90-es évek elejére, ezzel pedig bemutatkozott A korona harmadik, és egyben utolsó szereplőgárda. Az átalakulások ez alkalommal is elképesztőek lettek, a színészek valóban mindent megpróbáltak, hogy a lehető legsikeresebb alakítást nyújtsák, és sokszor egészen kísérteties lett a végeredmény. Most viszont összegyűjtöttük, hogy az elmúlt évadok szereplői igazából hogy is festenek a való életben, előjáróban pedig csak annyit, hogy volt, akit elsőre mi is alig ismertünk fel - és te?

A folytatásért kattints galériánkra!

Galéria / 16 kép

Így néznek ki A korona szereplői a való életben

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.