A hazai mindig nyerő - Még nem késő bekapcsolódni a PENNY és a Magyar Termék nyereményjátékába

A hazai mindig nyerő - Még nem késő bekapcsolódni a PENNY és a Magyar Termék nyereményjátékába
Forrás: PENNY

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Különleges nyereményjáték részese lehet, aki részt vesz a május 10-éig tartó „A hazai mindig nyerő!” akcióban. A PENNY és a Magyar Termék (MT) egy évtizede kötött stratégiai együttműködési megállapodást a hazai termékek népszerűsítésére, a fogyasztók tájékoztatására. Kazatsay Esztert, a PENNY kommunikációs vezetőjét és Benedek Esztert, a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetőjét kérdeztük.

A közös nyereményjátékkal a PENNY és az MT tízéves együttműködését is ünnepeljük – hangsúlyozta Benedek Eszter. „A hasonló promócióinkban már megszokott egymillió forintos fődíj mellett olyan heti nyereménnyel is kedveskedünk, amelyre a hazai FMCG-piacon még nem volt példa: a szerencsések a PENNY-ben annyi védjegyes terméket pakolhatnak a kosarukba, amennyire 15 percig képesek, és ezeket ajándékba kapják.” A részvételhez két árucikket kell megvásárolni a meghirdetett védjegyes termékekből, majd a blokk AP kódját feltölteni a játék oldalán.

Kép
forrás: PENNY

Kazatsay Eszter az együttműködés eredményeiről szólva kiemelte: "a körülbelül 2500 árucikkük csaknem kétharmadát hazai beszállítók adják, „mint például a megújult csomagolású Sissy; a „Kedvenc Hentese” vagy az „Itthonról válogatva” termékcsoportjainkba tartozókat. Az áruházláncok közül ma már nálunk kapható a legtöbb saját márkás MT védjegyes termék, számuk meghaladja az 500-at”.

Kép
forrás: PENNY

Egyebek mellett a PENNY-vel való együttműködésüknek is nagy szerepe van abban, hogy országos szintű a Magyar Termék védjegyek lefedettsége – tette hozzá Benedek Eszter. „A védjegyhasználó gyártók száma ma már meghaladja a 230-at. Több mint 5200 védjegyes terméket állítanak elő, összárbevételük tavaly meghaladta a 2650 milliárd forintot.”

Kép
forrás: PENNY

Kazatsay Eszter elmondta azt is, hogy a minőség mellett kiemelten fontos a PENNY számára a minél kedvezőbb árazás is, ennek érdekében folyamatosan tárgyalnak a beszállítókkal, hogy a vásárlók a lehető legjobb ár–érték arányú termékeket találhassák a polcaikon.

Játssz és nyerj a PENNY, május 10-éig tartó „A hazai mindig nyerő!" nyereményjátékában!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!