A hazai mindig nyerő - Még nem késő bekapcsolódni a PENNY és a Magyar Termék nyereményjátékába

A hazai mindig nyerő - Még nem késő bekapcsolódni a PENNY és a Magyar Termék nyereményjátékába
Forrás: PENNY

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Különleges nyereményjáték részese lehet, aki részt vesz a május 10-éig tartó „A hazai mindig nyerő!” akcióban. A PENNY és a Magyar Termék (MT) egy évtizede kötött stratégiai együttműködési megállapodást a hazai termékek népszerűsítésére, a fogyasztók tájékoztatására. Kazatsay Esztert, a PENNY kommunikációs vezetőjét és Benedek Esztert, a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetőjét kérdeztük.

A közös nyereményjátékkal a PENNY és az MT tízéves együttműködését is ünnepeljük – hangsúlyozta Benedek Eszter. „A hasonló promócióinkban már megszokott egymillió forintos fődíj mellett olyan heti nyereménnyel is kedveskedünk, amelyre a hazai FMCG-piacon még nem volt példa: a szerencsések a PENNY-ben annyi védjegyes terméket pakolhatnak a kosarukba, amennyire 15 percig képesek, és ezeket ajándékba kapják.” A részvételhez két árucikket kell megvásárolni a meghirdetett védjegyes termékekből, majd a blokk AP kódját feltölteni a játék oldalán.

Kép
forrás: PENNY

Kazatsay Eszter az együttműködés eredményeiről szólva kiemelte: "a körülbelül 2500 árucikkük csaknem kétharmadát hazai beszállítók adják, „mint például a megújult csomagolású Sissy; a „Kedvenc Hentese” vagy az „Itthonról válogatva” termékcsoportjainkba tartozókat. Az áruházláncok közül ma már nálunk kapható a legtöbb saját márkás MT védjegyes termék, számuk meghaladja az 500-at”.

Kép
forrás: PENNY

Egyebek mellett a PENNY-vel való együttműködésüknek is nagy szerepe van abban, hogy országos szintű a Magyar Termék védjegyek lefedettsége – tette hozzá Benedek Eszter. „A védjegyhasználó gyártók száma ma már meghaladja a 230-at. Több mint 5200 védjegyes terméket állítanak elő, összárbevételük tavaly meghaladta a 2650 milliárd forintot.”

Kép
forrás: PENNY

Kazatsay Eszter elmondta azt is, hogy a minőség mellett kiemelten fontos a PENNY számára a minél kedvezőbb árazás is, ennek érdekében folyamatosan tárgyalnak a beszállítókkal, hogy a vásárlók a lehető legjobb ár–érték arányú termékeket találhassák a polcaikon.

Játssz és nyerj a PENNY, május 10-éig tartó „A hazai mindig nyerő!" nyereményjátékában!

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Stílus

Egyszerűen imádjuk! Eva Longoria újra fellőtte a divattérképre ezt a lenge nyári darabot

Eva Longoria egy poszt alatt bebizonyította azt, hogy miért is érdemes még mindig ebben a textúrában gondolkodni.

Kép
Megjelent

Fürdőzünk a tehetségekben! Így készült a nyári InStyle címlapja Dobó Katával, Esztergályos Cecíliával, Horváth Lilivel, Kerékgyártó Yvonne-nal és Román Katalinnal

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a címlapon Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin!

Kép
Stílus
Kép
Életmód

10 lehangoló filmes példa arra, amikor az anya-fia páros közti korkülönbség zavarba ejtően kicsi volt a valóságban

A filmek világáról köztudott, hogy a valóságtól elrugaszkodott szabályok mentén mozog, és ez a fajta szabadság a végső castingdöntéseken is megmutatkozik.

Kép
Életmód

Egészen eddig rosszul tudtad: mennyi vért veszítünk a menzeszünk alatt?

Volt már, hogy aggódni kezdtél, talán túl sok vért veszítesz a menstruációd során? Most nőgyógyász válaszol minden kérdésedre!