A Brit Lovaspóló Eleganciája a Royal Polo Club Pink Illatában

A Brit Lovaspóló Eleganciája a Royal Polo Club Pink Illatában
Forrás: PR

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

A brit lovassportok hosszú hagyományokkal rendelkeznek, és közülük is különleges helyet foglal el a lovaspóló. Ez a sportág nem csupán a lovaglás és a játék összehangolásának művészete, hanem egyben az elegancia és a stílus megtestesítője is. A Royal Polo Club pedig mindezek szimbóluma, amelynek jellegzetes illatjegyeit a Pink parfüm formájában hozta létre. A továbbiakban megismerjük a brit lovaspóló tradícióit, és hogyan kapcsolódnak ezek az értékek a Royal Polo Club Pink parfüm illatjegyeihez.

A Brit Lovaspóló Előkelősége és Hagyománya

A brit lovaspóló gyökerei egészen a középkorig nyúlnak vissza, amikor a lovagok ilyen formában fejezték ki katonai képességeiket és ügyességüket. Az évszázadok során a lovaspóló átalakult, és ma már egy kifinomult, izgalmas sportággá vált, amelyben a lovak és a játékosok közötti harmónia a legfontosabb. Az tradíció és a precizitás megtestesítője a brit lovaspóló, ahol minden mozdulat művészi alkotássá válik.

A brit lovaspólóban hagyományok és protokollok összefonódnak. A játék megkezdése előtt a játékosok és a közönség ismételt tapsviharban részesül, amely a sport iránti tisztelet és a fair play elismerését fejezi ki. A játékosok mutatós lovasruhái és a lovak gondosan kiválasztott felszerelése mind az esemény méltóságát hivatottak hangsúlyozni.

Kattins a képre és tudj meg többet!
forrás: PR
Kattins a képre és tudj meg többet!

A Royal Polo Club Pink Parfüm Illatjegyei

A parfümök varázslatos világában a Royal Polo Club Pink egy igazán különleges darab, amely a gyümölcsös, virágos és gourmand illatjegyek harmonikus keverékével varázsolja el az érzékeket.

A fejjegy az illat első benyomását adja, amely Royal Polo Club Pink esetében az alma, piros gyümölcsök és citrusok aromái. Az édes, friss és pikáns gyümölcsök szinte azonnal kibontakoznak a bőrön, egy friss és üdítő kezdetet biztosítva.

A szívjegy a parfüm mélyebb illatkompozícióit hozzák elő. A jázmin és a gyöngyvirág finom virágos jegyei ízlésesen fonódnak össze a gyömbér és a liliom fűszeres és édes jegyeivel. Ez a kombináció egyedi és érzéki élményt teremt, amely magával ragadja az embert.

Az alapjegy adja a parfüm hosszan tartó karakterét és mélységét. A karamell és a vanília finom gourmand jegyei ölelik körbe az előző rétegeket, melegítve és mélyítve az illatot. Ezek az édes, krémes alapjegyek hosszan tartó és mámorító nyomot hagynak maguk után, ami felejthetetlenné teszi az illatot.

A Royal Polo Club Pink egy olyan parfüm, amely a gyümölcsök, és virágok édes jegyeinek kifinomultságával ötvözi a frissességet és a melegséget. Ez az illat egy igazi különlegesség, amely akár mindennapi viseletre akár különleges alkalmakra egyaránt kitűnő választás, és egyedülálló élményt nyújt viselőjének.

Keresd a Polo Club Pink parfümöt a dm üzleteiben és a webshopon!

Kattints a képre és szerezd be!
forrás: PR
Kattints a képre és szerezd be!

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

A 10 legjobb vendégsztár a harmincéves Jóbarátokból

Egyik kedvenc sorozatunk, amit máig bármikor szívesen újranézünk. De a főhősökön kívül is voltak benne kiváló alakítások.

Kép
Életmód

Hollywood abortuszra kényszerítette a színésznőket! Avagy a múlt legdurvább botrányai a filmiparban!

Rengeteg titkot rejt a filmipar. Hollywood tele van szörnyű botrányokkal, és ez régen sem volt másképp, sőt! Mutatjuk a legdurvábbakat!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?