A 10 legsármosabb mesebeli herceg

A 10 legsármosabb mesebeli herceg

Életmód

Napelem kisokos: Minden, amit tudnod kell a témában 2024-ben

Promóciók

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Facebook
Twitter
Pinterest

Valahol a szíve mélyén minden (kis)lány arról álmodik, hogy eljön érte a Szőke Herceg, lehetőleg Fehér Lovon. A Hamupipőke mozifilm alkalmából összegyűjtöttük a filmtörténet 10 legsármosabb mesebeli hercegét, akiktől garantáltan hevesebben ver majd a szíved.


Az aktuális nagy kedvenc, aki ragyogó mosolyával és vakító kék szemeivel végre nem csak a Trónok Harca rajongókat örvendeztette meg: Richard Madden.

Chris Pine nem elég, hogy szuper sármos, még énekelni is tud. A humorérzékére sem lehet panasz: mi könnyesre nevettük magunkat a Vadregény hősszerelmes jelenetén...

Magas, jóképű és olykor esetlen: bár Armie Hammert végül Hófehérkének kell megmentenie, mi mégis szívesen lettünk volna a színésznő Lily Collins helyében.

A Vadregény rendezője nem érte be egyetlen lélegzetelállító herceggel: Billy Magnussen hús-vér Szőke Herceg a filmvásznon, aki még gyönyörű kék szemeit is feláldozza (szerencsére csak ideiglenesen) Aranyhajért.

Josh Dallas karaktere immár 4 szezonon óta tart ki jóban-rosszban Hófehérke mellett a nálunk Egyszer volt, hol nem volt... című fantasy mesesorozatban. Bárcsak értünk is egy ilyen férfi hozna áldozatokat!

Hugh Dancy esetlen sármőr figurájára és az Elátkozott Ella mókás pillanataira mindig emlékezni fogunk: a hős Herceg többször megmentésre szorul, mégis elnyeri a bájos Ella kezét.
Bár a Csillagpor Tristan Thorn-ja elsőre nem tűnik hercegnek, a mese végére kiderül, hogy nemcsak királyi származású, de elbűvölő és bátor, aki végül elnyeri egy valódi csillag kezét.

Ki mondta, hogy a Herceg mindig klasszikusan jóképű férfi? Vincent Cassel szinte még Szörnyetegként is ellopta a szívünket, átváltozása után pedig szívesen lettünk volna kastélyának fogjai örökre. (Legalábbis jó sokáig...)

9.


Kép


Az Egyszer volt, hol nem volt... aztán bővelkedik mesékben és hercegekben: Szőke Herceg mellett másik nagy favoritunk Erik Herceg, akinek Ariel, a hableány csavarja el a fejét.

10.


Kép

Íme az igazi és utánozhatatlan Szőke Herceg (alias Szőke). Bár borzasztóan hiú és nárcisztikus, mégiscsak az ő az Eredeti.


Vajon ki a legszebb hercegkisasszony? Megmutatjuk!

Videók

Életmód

Napelem kisokos: Minden, amit tudnod kell a témában 2024-ben

Promóciók

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Kép
Életmód

Ez a tejfajta a bolygó legnagyobb átverése? Íme 4 ok, amiért ne igyál zabtejet a szakértők szerint

Te is a reggelt egy finom zabtejes kávéval indítod? Ha igen, akkor ne tedd! Mutatunk 4 okot, hogy miért válassz inkább más növényi alternatívát!

Kép
Stílus

J.Lo máris rajong érte! Ez a filléres kiegészítő most minden stílusos nő kedvence lett egy pillantás alatt

Vannak trendek, amik esetében lehet felesleges kutatni a miérteket, szimplán csak elég sodródni az események alakulásával. És ezzel Jennifer Lopez is így lehet!

Kép
Életmód

Íriszdiagnosztika: Ezt árulja el a a jövődről és személyiségedről a szemed formája és színe

Tudtad, hogy a sorsod kiolvasható a szemedből? Máris mutatjuk, hogy mi vár rád a jövőben!

Kép
Életmód

A történelem leghíresebb női bűnözői: 8 hölgy, akinek nevét a legkeményebb férfiak is rettegték

Gyilkosság, rablás, emberrablás, robbantás és kábítószer-kereskedelem! Mutatjuk a történelem 8 leghírhedtebb női bűnözőinek történetét!

Kép
Sztárok

Nem hiszünk a szemünknek! Ebben a mesébe illő házban él Sofia Vergara

Sofia Vergara Los Angeles-i ház pont olyan, mint ő maga: gyönyörű, stílusos, és el sem hisszük, hogy valódi!

Kép
Sztárok

Kovács Patrícia: "Nem vagyok főszereplő a saját életemben sem" - #Képesvagyok podcast S1E11

A #Képesvagyok podcast adásban Kovács Patrícia színésznővel, a SUHANJ! Alapítvány társalapítójával beszélgettünk. Az interjúban szóba került az empátia, a gyerekkori minták, a kritikák és az újrakezdés. Hallgasd meg az inspiráló epizódot!