A 10 legérdekesebb hely Győrben

A 10 legérdekesebb hely Győrben

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Győr műemlékek terén igen gazdag város, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a történelmi városmag tervszerű helyreállításáért elnyerte a műemlékvédelem Európa Nostra-díját.


Most pedig nézd meg, hogy a számos látványosság mellett hol érdemes megpihenned egy jó kávéra, egy fantasztikus ebédre, illetve melyek azok a programok, amiket vétek kihagynod. Az InStyle győri stílusroadshow-ja például ilyen, kattints és igazold vissza a Facebook eseményt mielőbb!

1. A kulturális program:



Április 10-én nyílt a „Tapintható művészet mindenkinek” című kiállítás, amely egy országos vándorkiállítás. A látogatók tapintás útján különböző anyagból készült és különböző formájú művészeti alkotásokkal találkozhatnak.






2. A szimpatikus étterem: Snidling Bistro


Kép

A bisztró által készített smoothie-k valódi vitaminbombák, kiadós szendvicseik mellett pedig senki nem maradhat éhen. Reggelire, ebédre vagy csak egy gyors kávéra vár kicsiket és nagyokat egy barátságos csapat.






3. Az egészséges bolt: Paleo Zóna


Kép

A belvárosban elhelyezkedő kis üzletben a paleo étrend követői egy igazi gyöngyszemre lelhetnek. Az ételek elkészítéséhez szükséges hozzávalóktól elkezdve a témában íródott szakácskönyvekig minden megtalálható.






4. A kifinomult borbár: Kisfaludy Gourmet Kávébár & Borbár


Kép

Az ínyenceknek kár lenne kihagyni ezt az éttermet, ahol számos hazai és külföldi borkülönlegesség mellé szemet és gyomrot gyönyörködtető ételek dukálnak. Havi programjaikban pedig izgalmas borkóstolásokkal készülnek az érdeklődők számára.






5. A valódi zenei élmény: Győri Filharmonikus Zenekar


Kép

Győr vadonatúj, lenyűgöző arénájában lép fel májusban José Cura a Győri Filharmonikus Zenekarral. A magyar sztárvendég Rost Andrea lesz. A két klasszis az operairodalom legszebb áriát és duettjeit adja elő.






LEGYÉL TE AZ INSTYLE GYŐRI STÍLUSNAGYKÖVETE!



Kattints ide és igazold vissza a győri Facebook eseményt mielőbb!






6. A házas örömök helye:


Kép

Már a hely nevét illetően eligazítanak minket, miszerint valóságos állatbarát helyről van szó. Mivel nem szeretnek unatkozni, így hetente változó szendvics, saláta és süti kínálattal készülnek, illetve helyi manufaktúráktól, őstermelőktől szerzik be kekszeiket, szörpjeiket.






7. A design bolt: Minima Design Store


Kép

A design és a divat megszállottjainak sem kell a fővárosig utazniuk, ha valami kivételes dologra vágynak. Hiszen a Minimában az egyedi kiegészítőkön át, a nem mindennapi lakberendezési tárgyakig minden megtalálható.






8. Az időtálló: Bergmann Cukrászda


Kép

Igazi időutazásban vehet részt, aki betér a cukrászdába, melyet 1939 tavaszán családi vállalkozásként indított Bergmann Imre. Az eredeti bútorok és berendezési tárgyak mellett, a cukrász termékek minősége is kiállta az idő próbáját.






9. Az olasz élvezeteket nyújtó: Pascucci


Kép

Kávékülönlegességek, tavaszi színben pompázó macaronok, illatos browniek, ízletes szendvicsek várnak rád, a nyári időszakban egy hatalmas teraszon. 2014-ben az év Kutyabarát helye lett vidéki kategóriában, így négylábú kedvencedet se felejtsd otthon.






10. A nyugalmat árasztó: Radó-sziget


Kép

A sziget közvetlenül a Rába torkolata előtt helyezkedik el. Az ide látogatókat a déli részen hatalmas platánfák, az északin pedig csodás vadgesztenyefák, illetve rengeteg virág várja. A strand és a termálfürdő pedig rövid idő alatt elérhető a szigetről.
Szöveg: Urbán Boglárka




Még több tippért szerezd be a májusi InStyle-t, amelyben Balsai Móni, a Liza, a rókatündér főszereplője ajánlja kedvenc győri helyeit!


Kép

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.