Megtette! Rihanna felvette azt a cipőt, ami épeszű embernek soha nem jutna eszébe

2017. október 4.
Szerző: Kálmán Zsófi

Köszi, Rihanna, pedig azt hittük ezt a darabot már sosem látjuk viszont...

Még a gimis éveid elején te is odavoltál a jeticsizmaként is ismert lábbeliért? Nos, ha azóta már te is százszor megbántad, hogy volt ilyened, akkor szólunk, hogy szégyenkezésre semmi ok, a bundás csizmák ugyanis újra nagyon menők, legalábbis a Saint Laurent divatház szerint.

Ha rajtuk múlna, ők ismét divatba hoznák ezt a finoman szólva is vitatható darabot!

A Saint Laurent tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján ugyanis a modellek sorra vonultak a bundás lábbeliben, ami pusztán csak annyiban tér el a 2000-es évek elején megismert jeticsizmától, hogy hegyes orral és tűsarokkal szerelték fel.

De a történet itt még nem áll meg, ugyanis alig néhány nappal a bemutató után máris akadt olyan sztár, aki magára húzta ezt a vad darabot. És hát ki más lenne az, ha nem Rihanna?

Olvasd el ezt is!
Ízléstelen ruhának tartják, mégis Rihanna és Emilia Clarke is magára húzta a Prada flamingós kreációját - De kinek állt jobban?

Szóval ennyi, a jeticsizma egy szempillantás alatt a kifutóról máris a sztárokhoz került, innen pedig csak egy lépés, hogy betörjön a mainstream divatba, és akkor az ég irgalmazzon nekünk.


Ha szerintünk ezt most nem is, de jó pár más stílustippet azért érdemes ellesni Rihannától. A mi kedvenceinket például most összegyűjtöttük egy galériában!

Nézd meg a galériánkat - 3 kép
3 friss stílustipp Rihannától