Ízléstelen ruhának tartják, mégis Rihanna és Emilia Clarke is magára húzta a Prada flamingós kreációját - De kinek állt jobban?

2017. július 26.
Szerző: Kálmán Zsófi

Vajon egyikőjüknek azért sikerült stílusosnak maradnia?

Előfordul, hogy két híresség ugyanabba a ruhába szeret bele – vagy férfiba, de ez most mellékes. Olvasóink is nagyon szeretik a "Kinek állt jobban a szett?" összecsapásokat, így mostantól rendszeresen jelentkezünk az egy ruha, két híresség sorozatunkkal.

Olvasd el ezt is!
Kinek állt jobban? JLo megára húzta Kendall Jenner veszélyesen felsliccelt ruháját

Most pedig igazán izgalmas párbaj következik, ugyanis a szóban forgó ruhának nem igazán jó a megítélése. Sokaknak már a kifutón is bántotta a szemét a Prada rózsaszín tollas, flitteres, gyöngyös koktélruhája, és esküdtek rá, hogy ez a darab bizony sosem szabadul ki a boltok polcairól, mert nincs ember, aki ilyet magára húzna.

Álom helyett rémálom sokak szerint a Prada SS17-es kollekciójának e darabja!

Nos, mi már most kapásból két hírességet is tudunk, aki bevállalta ezt a flamingós darabot. Méghozzá két igazi trendszetter, Rihanna és Emilia Clarke. Míg a Trónok harca sztárja egy fotózás kedvéért bújt a Prada kreációjába, addig az énekesnő a Valerian és az ezer bolygó városa premierjére érkezett benne, bár ez nem biztos, hogy dicséret a divatháznak, ugyanis Rihanna az utóbbi hetekben pont nem a stílusos ruhákat kereste, helyette inkább a legextrémebb, legfurcsább darabok felkutatását és a viselésével járó polgárpukkasztást tűzte ki céljául. Elég csak a múlt heti szettjére gondolni:

Olvasd el ezt is!
A nap sztorija: Rihanna olyan hatalmas ruhát vett fel, hogy két szék kellett neki a moziban – FOTÓK

Így a kérdés már csak az, hogy ebben a megosztó kreációban lehet-e egyáltalán valaki stílusos?

Nincs más hátra, mint a szavazás!

Írd meg nekünk kommentben, ki volt benne a stílusosabb!


Bár az utóbbi hetekben igencsak megosztó szetteket láthattunk tőle, azért Rihannának voltak olyan stíluspillanatai is, amelyekért egyöntetűen mindenki odavolt. Te még emlékszel ezekre?

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Rihanna 10 legjobb szettje