Váratlan fordulat! Kimondhatjuk, hogy ezzel a poszttal Palvin Barbi meg is erősítette, hogy újra szingli?

2017. október 2.
Szerző: Kálmán Zsófi

Ez az internet új kedvenc témája!

Alig pár hete számoltunk be arról, hogy Palvin Brabira rátalált a szerelem, máris mindenki azt találgatja, hogy vége a románcnak. Pedig még augusztusban igazán túlfűtött fotók készültek a gyönyörű modellről és az angol zenészről, Julian Perrettáról.

Olvasd el ezt is!
Az első fotók! Forró csók csattant Palvin Barbi és szerelme között

Bár hivatalosan sosem beszéltek a kapcsolatukról, a zenész egy romantikus vallomást is tett, amiben elárulta, hogy miért szeretett bele a magyar lányba. Most valami mégis történhetett, ugyanis pár hét hallgatás után Barbi egy félreérthetetlen fotót posztolt saját Instagramjára, s ebből arra következtetünk, hogy újra szingli, és ha egy kis szeretetre vágyik, akkor a férfiak helyett a legjobb barátaira számíthat.

Amikor szingli vagy, de romantikus akarsz lenni. #matchingrings 💍

-

De ez még nem minden. Két hete már elkezdődtek a találgatások, hogy Barbi szíve újra szabad, ugyanis akkor régi jó ismerősével, Lewis Hamiltonnal és a Paris Saint-Germain focistájával, Neymarral kapták le egy buliban a fotósok:

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Palvin Barbi ismét sztárokkal bulizott
Olvasd el ezt is!
Talpig nő! Palvin Barbi alig mutatott magából valamit, mégis mindenkit magába bolondított szettjével a párizsi divathéten - FOTÓ

Úgy tűnik, a modell és a focista nagyon egymásra hangolódtak, ugyanis pont a fent látható fotót is kommentelte Neymar, méghozzá elég rejtélyes módon, hogy szó szerint idézzük:

🤔🤔🤔

-

Ha Neymar nem érti, akkor mit mondjuk mi?