Hupsz! Valami nagyon furcsa kandikál ki Paris Jackson gyönyörű Dior-ruhája alól

2017. augusztus 30.
Szerző: Kálmán Zsófi

Nem semmi ez a csaj!

Imádtuk Paris Jackson vörös szőnyeges szettjét az idei MTV VMA-díjátadón. A 19 éves sztár talpig Dior-szettjével sokat kockáztatott, végül mégis az összes best dressed listára felkerült, ám nem sokkal később valami más miatt kezdett el róla cikkezni a sajtó. Michael Jackson lánya már most kifogástalan, és a divatszakma is felfigyelt rá, hiszen nem egy modellmunkát zsebelt be magának.

De ez még nem minden, Paris ugyanis egy igazi lázadó, egy szabad szellemű modern nő, akit hidegen hagy, ha mások arról cikkeznek, hogy... várj, még nem áruljuk el, előbb próbáld meg megtalálni te a "hibát" a vörös szőnyegen lőtt fotókon.

Na, kiszúrod, hogy mi a furcsa ezen a képen?

És most?

Most már biztosan!

Bizony, a sajtó egyből felkapta, hogy Paris borotválatlan hónaljjal ment a díjátadóra, de még mielőtt bárki azt hinné, hogy a nagy sietségben megfeledkezett a szőrtelenítésről, szó sincs ilyesmiről. Valami ugyanis elindult Hollywoodban. Egyre több híresség mond nemet a szőrtelenítésre és villant itt-ott egy kis szőrt. Hogy ki kezdte? Nem is emlékszünk, de legutóbb még a szexszimbólum Jessica Simpson is ilyen fotót posztolt magáról. Mindeközben pedig a felmérések szerint 20 százalékkal kevesebb fiatal szőrteleníti a hónalját most, mint 3 éve, és a szőrtelenítő termékek eladása is 5 százalékkal csökkent. Szóval úgy tűnik, a sztárok körében egyre népszerűbb trend nők tömegeit ösztönözi arra, hogy eldobják a franca azt a fránya borotvát. Mert igen, elegük van az állandó szőrtelenítésből.

Kíváncsi vagy, hogy kik azok a sztárcsajok, akik Parishoz hasonlóan nem csinálnak nagy ügyet a szőrszálakból? Akkor nézd meg a galériánkat!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Sztárcsajok, akik megvillantották a szőrös hónaljukat