9 FRIZURAINSPIRÁCIÓ AZ ÜNNEPI IDŐSZAKRA - a Wella Professionals szakértőitől

9 FRIZURAINSPIRÁCIÓ AZ ÜNNEPI IDŐSZAKRA - a Wella Professionals szakértőitől
Forrás: Wella Professionals

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Inspirálódj a Wella Professionals karácsonyi frizura ötletei által és ragyogd be az ünnepeket megjelenéseddel!

Az év legvarázslatosabb időszakának közeledtével mindenki a tökéletes karácsonyi frizurát keresi. A fodrászok feladata, hogy vendégeik álmait valóra váltsák és ötleteket adjanak akár a megjelenés otthoni elkészítésére is.

Idén karácsonyra a Wella Professionals összegyűjtötte számodra is az év legragyogóbb ötleteit. A csillogó kiegészítőktől kezdve a gyönyörű fonatokig görgess tovább az egész estés hajinspirációkért.

GLAMOUR HULLÁM

Kép
forrás: Wella Professionals

A glamour hullám nem véletlenül klasszikus, hiszen ez egy olyan biztos parti stílus, amely egyformán kevés utómunkát igényel, de mindeközben rendkívül tartós. Az ellenállhatatlan és a nap végéig tartós hullámok létrehozásához, nélkülözhetetlen a haj megfelelő előkészítése. Először is, rétegenként vidd fel az EIMI Natural Volume hajhabot a nedves hajba, hogy a frizura tartós maradjon, majd permetezd be az EIMI Thermal Image hővédő spray használatával, és szárítsd meg hajszárítóval. A hullámok létrehozásához használj hajsütővasat, tartsd függőlegesen, miközben végigcsavarod a haj hosszán, ami ezeket a kissé laza, de mégis elegáns szalagokra emlékeztető tincseket eredményezi. Befejezésül fújd az EIMI Oil Spritz könnyű olajat a tenyeredbe, majd enyhén nyomkodd végig a hajhosszon a szöszösödést megszüntető, fényes csillogásért.

_

KÖNNYED ÉS ELEGÁNS MEGJELENÉS

Kép
forrás: Wella Professionals

Kísérletezz a hajcsatokkal. Még a vörös szőnyeges megjelenések során is a profi szakemberek szívesen nyúlnak a mindennapi kiegészítők felé a sztárok frizuráinak kialakítása közben. A megjelenés elkészítéséhez készíts laza hullámokat és adj egy kis textúrát a hajszálak számára az EIMI Dry Me szárazsampon segítségével. Helyezd a csatokat a frizurába háromszög alakzatban. A tökéletes tapadás érdekében permetezd be először az EIMI Mistify Me Strong fixáló hajlakkal a hajat. A végén egy extra fújással biztosítsd be az egész estén át tartó megjelenést.

KARÁCSONYI FONAT

Kép
forrás: Wella Professionals

Minél fényűzőbb, annál figyelemfelkeltőbb egy karácsonyi frizura. Ha szereted a fonatokat, akkor az ünnepi időszak alatt dobd fel őket egy ragyogó fordulattal. Ez a laza halszálka fonás tökéletes választás a haj látható volumenjének növelésére, amit az INVIGO Volume Boost samponnal történő mosás segített. A könnyed volumen eléréséhez kövesd az előkészítési folyamatot a Volume Boost Kristálymaszk felvitelével, mely kondicionálja a hajszálakat, anélkül, hogy elnehezítené őket. Végezetül pedig vidd fel a Volume Boost Hajtőemelő ápoló spray-t a nedves hajhosszra és formázd elképzelésed szerint.

MÉLYEN ÜLŐ LÓFAROK

Kép
forrás: Wella Professionals

Ez az egyszerű, de mégis mutatós, alacsonyan összefogott lófarok a hajkoronánál kezdődik, amit a hajtövek gyengéd hátrafésülésével és az EIMI Mistify Me Light vagy Dynamix Fix hajlakkal történő fixálással érhetsz el. Rögzítsd a hajat a tarkónál és elől hagyj szabadon néhány tincset. Ezután vigyél fel a hajra kis mennyiséget a hővédő hatású EIMI Perfect Me BB krémből és hajsütővas segítségével alakíts ki volumenes fürtöket a lófarokba és az elülső tincsekbe.

TÜNDÖKLŐ RAGYOGÁS

Kép
forrás: Wella Professionals

A tükörsima haj mindig is feltűnő jelenség – főleg a jeges szőke hajszín esetén. Az INVIGO Nutri-Enrich termékvonala tökéletes társ a sima és puha hajérzetért. Első lépésként mosd meg és ápold a hajat a mélyen hidratáló samponnal és kondicionálóval, majd permetezd az EIMI Thermal Image hővédőt a gyökerektől a hajvégekig a hidratált hatásért. Szárítsd meg, majd lassan vasald ki a hajtincseket, figyelve arra, hogy vékony, 1 cm széles leválasztásokban dolgozz a hajhosszon a károsodás megelőzése érdekében. A káprázatos fényhatásért permetezd be a hajat az EIMI Glam Mist fényspray-el.

LAZA KONTY

Kép
forrás: Wella Professionals

Dobd fel az ünnepi kontyod egy kis laza textúra hozzáadásával. Fontos az elegéns megjelenés, de szeretnéd ha frizurád mégis könnyed hangulatot tükrözne? Az EIMI Volume cukor spray nagyszerű volument, emellett erős tartást és fénylő ragyogást kölcsönöz a hajnak. Permetezd a tincsek felcsavarása után a hajtövekhez, még mielőtt az alacsonyan feltűzött frizurába kötnéd a frizurát.

VÍZESÉS FONAT

Kép
forrás: Wella Professionals

A vízeséses fonat nem csak az egyik kedvenc menyasszonyi frizura, hanem egy karácsonyi partin is jól érvényesül. Azok számára, akik szeretik a laza fürtjeiket, de még mindig szeretnének csillogást elérni, és távol tartani a hajukat az arcuktól, ez a félig felfogott megjelenés minden esetben telitalálat. Készítsd elő a hajat az EIMI Dry Me szárazsamponnal a tartás érdekében, majd válassz le egy részt a haj elülső részéről, és oszd három szálra. Ezután fogd a hátsó tincset, és keresztezd át a középső részen, ami kimaradt, azt hagyd lógni, majd fogd az első tincset, és keresztezd át az új középső részen. Hagyd a szabadon hagyott tincset lógni, majd fogd a hátsó és az első részt, és keresztezd őket egyszer egymáson. Ismételd ezeket a lépéseket, amíg el nem éred a hajszálak végét és kész is az ünnepi frizurád.

OLDALRA TŰZÉS

Kép
forrás: Wella Professionals

A merész hajcsatok és klipszek most mindenhol jelen vannak. Akár gyöngyökkel, akár gyémántos elemekkel díszítettek, még a legvisszafogottabbak is kiegészítőkkel dobják fel fürtjeiket. Ezek kínálják a legegyszerűbb módját annak, hogy a karácsonyi hajat az íróasztaltól a táncparkettig vigyük. Ha szeretnéd feldobni a részleteket, próbáld ki ezeket a menő, gyűrött hatású hullámokat. A megjelenést vagy úgy hozhatod létre, hogy nedves hajadat befonod, és hagyod megszáradni, vagy pedig kúpvas segítségével szorosabb göndörséget is elérhetsz. Bármelyik módon is hullámosítod a hajad formázás előtt mindenképpen fújd be a hajszálakat az EIMI Ocean Spritz formázó spray-el a szöszösödés elkerülése érdekében és a matt hatású, lágy, tengerparti hullámok eléréséért.

RAGYOGÓ HALSZÁLKA

Kép
forrás: Wella Professionals

A hajnak puhának, simának és könnyen kezelhetőnek kell lennie ehhez az álomszép stílushoz, amely egy halszálkás, alacsonyan összefogott, lazán göndörített lófarokban végződik. Mielőtt befonod a hajad, peretezd be egy bársonyos krémmel, például az EIMI Velvet Amplifier formázó alapozóval a fényes, ápolt hullámokért vagy az EIMI pearl Styler hajformázóval. Ez nem csak azt biztosítja, hogy az elöl lévő tincsek hidratáltabbnak tűnjenek, hanem, hogy minden részlet csillogó és ragyogó, a fonat íveitől a lófarok végéig.

További inspirációkért és termékajánlásokért kövesd a @wellahairhungary Instagram-oldalát! A cikkben említésre kerülő összes termék elérhető a MyWella.hu oldalon!

Legyen ragyogó frizurád az év minden napján!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.