Ezért adott Pink öltönyt a kislányára a MTV VMA-díjátadón

2017. augusztus 28.
Szerző: Kálmán Zsófi

Pink csillagos ötösre vizsgázott anyaságból!

Olvasd el ezt is!
Párosok, akiket imádtunk az idei MTV Video Music Awards Gálán

Miközben a fél világ azon van kiakadva, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt lánya miért néz ki úgy, mint egy kamasz fiú, vagy azon, hogy Megan Fox fia hercegnőnek öltözik néha, Pink tesz az egészre, és összehozta az idei MTV Video Music Award legmerészebb húzását: az egész családját öltönybe bújtatta, beleértve természetesen magát és tündéri kislányát is. És igen, akár meg is lepődhetnénk a következő fotón, de mit mondhatnánk... Mégiscsak Pinkről van szó.

A sztori talán még érdekesebb annak fényében, hogy pont ezen a díjátadón esett meg tavaly, hogy Beyoncé kislánya, az 5 (!) éves Blue Ivy egy 3 milliós estélyiben jelent meg a vörös szőnyegen híres anyukája oldalán.

Olvasd el ezt is!
Beyoncé kislánya 3 milliós ruhájával mindenkit lekörözött a vörös szőnyegen

Ez van akkor, ha valakinek egy olyan díva az anyukája, mint Beyoncé, ellenben ha az anyukád Pink, akkor elkerülhetetlen, hogy egy kis lázadás is csörgedezzen az ember lányának vérében!

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de mi teljesen odáig vagyunk ettől a fotótól!

És ha felmerülne benned a kérdés, hogy miért bújtatta Pink az egész családját öltönybe, akkor itt a válasz!

Pink maga magyarázta meg a dolgot, amikor a színpadra lépett. Történt ugyanis, hogy egy nap a 6 éves Willow az iskolából hazaérve elmesélte neki, hogy az osztálytársai kicsúfolták, és azt mondták neki, hogy úgy néz ki, mint egy fiú. Hogy mi volt Pink reakciója? Az énekesnő egy egész PowerPoint-prezentációt rakott össze lányának olyan sztárokról, akik mások voltak, mint az átlag, majd megosztotta lányával, hogy bár őt is sokszor bántották, sosem lenne olyan bolond, hogy megváltozzon azért, mert mások ezt várják tőle.

Nézd meg te is Pink inspiráló beszédét!

Eddig is imádtuk őt, de ezután...


De nem Pink családjáé volt az egyetlen meglepő szett! Most összeállításunkban megmutatjuk neked a kedvenc outfitjeinket – és az est abszolút melléfogását is.

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Íme a 10 legizgalmasabb look a 2017-es MTV VMA díjátadóról