Ez durva! Ebben a szettben ment Rihanna a barátja temetésére

2017. augusztus 14.
Szerző: Kálmán Zsófi

Még ha fekete lenne...

Olvasd el ezt is!
Ízléstelen ruhának tartják, mégis Rihanna és Emilia Clarke is magára húzta a Prada flamingós kreációját - De kinek állt jobban?

Van, amit még Rihannának sem néznek el a rajongók. Bár a barbardosi énekesnőtől már megszokhattuk, hogy rendre olyan ruhákat választ, amelyekkel garantált a polgárpukkasztás, erre a szettjére azonban mi sem tudunk mást mondani, mint azt, hogy durva.

Amikor elsőre megpillantod ezt az outfitet, több elképzelésed is lehet arról, hogy ez milyen alkalomra lenne jó választás. Mondhatnánk rá, hogy tökéletes összeállítás egy rohangálós napra vagy egy laza estére a barátnőkkel, esetleg a strandra is lelibbennénk benne, ám hogy ebben menjünk temetésre? Soha nem jutna eszünkbe. Nos, Rihannának igen, sőt, nem csak megfordult a fejében, meg is tette.

És még majdnem villantás is lett belőle!

Rihanna egyik közeli barátja nagyapjának temetésén vett részt ebben az oversize ingben. Bár hozzátartozik a történtethez, hogy Barbadoson egészen mások a szokások a gyászviseletet illetően, a helyiek felfogása szerint ilyenkor az elhunyt életét kell ünnepelni, nem pedig gyászolni az elvesztését, de azért ennél egy pár fokkal lehetett volna visszafogottabb az énekesnő, nem?


Talán azért esett a választása erre a bő ruhára, mert elejét szerette volna venni az elhízásával kapcsolatos pletykáknak? Ugyanis Rihannának a közelmúltban többen is beszóltak kerekedő idomai miatt, te a friss fotókat látva mit gondolsz?

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Íme a legfrissebb fotók Rihannáről