Lábirigység: Jennifer Lawrence miniszoknyában dögösebb, mint valaha

2017. augusztus 10.
Szerző: Kálmán Zsófi

Ezekre a lábakra még mi is rápörögtünk!

Sok gyümölcsöző eredménye volt már annak, mikor a Dior és Jennifer Lawrence együtt dolgozott. Születtek gyönyörű kampányok és 5 csillagos vörös szőnyeges szettek, csodaszép estélyik, mi mégis a 26 éves színésznő azon szettjeit szeretjük a legjobban, mikor kicsit többet mutat magából, és úgy tűnik, ő is tudja, hogy a mini jobban áll neki.

Bár Jennifert sokan és sokáig túl pufinak tartották Hollywoodhoz, amióta kicsit jobban figyel magára, egyetlen rossz szó sem érheti az alakját.

Olvasd el ezt is!
Így alakította magát villámgyorsan bombanővé Jennifer Lawrence

És ha már a minikénél tartunk, könnyű lehet kitalálni, hogy melyik Jennifer kedvenc testrésze. Bár a legtöbb nő valószínűleg nem osztozik ebben, de a sztár a lábára a legbüszkébb, amit gyakran meg is villant a nyilvánosság előtt, legyen szó filmpremierről vagy egy interjúról. Jennifer nemrég megsúgta, hogy egyik kedvenc fegyvere a harisnya, aminél jobban semmi sem formázza szerinte a lábat, bár a magas sarkú cipők erejében is abszolút hisz. Kedvencei például a 70-es éveket idéző platformos cipők, mert ezek kényelmesebbek és esésbiztosabbak is a tűsarkúaknál. És mint tudjuk, Jennifernél ez nem elhanyagolható tényező.

És hogy miért is irigykedünk Jen lábaira? Ez a galéria mindent megmagyaráz!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Jennifer Lawrence legjobb miniszoknyás szettjei