12 edzős szettötlet a stílusos sportoláshoz

Forrás: Who What Wear
2017. szeptember 7.
Szerző: V. Zsófi

Olyan jól néznek ki, hogy egykettőre meghozzák a kedvedet a mozgáshoz!

Bárki bármit mond is, nem mindegy, milyen ruhában sportolunk. Egy szép, összeillő szett a lustább napokon is mozgásra csábíthat, már csak azért is, mert alig várjuk, hogy felvehessük a gondosan kiválasztott darabokat.

A sokféle leggings, sort, top, póló és pulcsi között azonban kicsit nehéz lehet eligazodni, pláne, ha a hétköznapokon egyébként nem sportos a stílusod.

Olvasd el ezt is!
5 dolog, amivel Gal Gadot elérte a Wonder Woman-alakot

Aggodalomra semmi ok, összegyűjtöttük 12 stílusos sztár legjobb edzős szettjét, hogy megmutassunk néhány tuti párosítást, olyan ötleteket, amelyeket te is lemásolhatsz otthon. Kerestünk nyáriasabb és ősziesebb szetteket is, amelyekben az utcán is stílusosan mutathatsz, így akár azt is megteheted, hogy nem viszel magaddal váltóruhát az edzőterembe, s büszkén buszozhatsz el a kedvenc futópályádhoz.

Lapozd fel a galériát és tanulj – többek között a Hadid-nővérektől, Rosie Huntington-Whiteley-tól, Diane Krugertől és Karlie Klosstól!

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
12 edzős szettötlet a stílusos sportoláshoz

Ha pedig még csak most gondolkozol azon, hogy a néhányszor beiktatott edzések helyett tudatos életmódváltásba kezdj, vágj bele a Spar 30 napos életmódprogramjába!