Készen állsz? A 2000-es évek óta nem hordtunk ilyen farmert, most viszont úgy tűnik, újra menő

2017. július 25.
Szerző: Kálmán Zsófi

Úgy tűnik ez az erősen megkérdőjelezhető fazon újra felbukkant!

És a sztárok már rá is kattantak. Mi tagadás, ez az év sok változást hozott a farmertrendekben. A bennfentesek szerint 2017-ben leáldozott a skinny jeansnek, helyére pedig sok-sok érdekes és néha már bizarr fazon érkezett.

Olvasd el ezt is!
Itt a vég! Fenéknél cipzáros farmert dob piacra az egyik divatmárka - FOTÓK

Így nyár közepére már sikerült is megbarátkoznunk velük, ám most itt az újabb sokk. Hiszen oké, azt eltudtuk fogadni, hogy a skinny halott, de most már úgy tűnik, hogy a magas derekú farmernek is befellegzett, ugyanis ha hihetünk a jóslatoknak, akkor újra támad a csipőnadrág. De most komolyan, ezek után mi marad nekünk?

A kifutókon már egyre több csipőfazont láthattunk a szezonban!

Bizony, beköszönt a kivillanó fehérneműk ideje. Aminek a férfiak biztosan örülnek, mi viszont annál kevésbé, hiszen valljuk be, a magas derekú farmer, bár megosztó trend, mégis megvan az az előnye, hogy szépen nyújtja a lábat, vékonyabbnak mutatja a derekat, és még a hasunkból is lefarag egy picit.

Olvasd el ezt is!
Így vélekednek a nők és a pasik az egyik legmegosztóbb trendről, a magas derekú nadrágról

Most pedig a farmerek dereka újra egyre lejjebb és lejjebb csúszik, mígnem ismét beköszönt a csípőnadrág aranykora.

És talán Keira Knightley ismét valami hasonló szettben lép majd a vörös szőnyegre. Emlékszel még erre az outfitre? Ha csak egy képben kellene bemutatnunk a 2000-es éveket, ez lenne az!


De nem a csipőnadrág az egyetlen trend, ami úgy tűnik, hogy újra visszatér a 2000-es évekből, nézd meg, hogy mit érdemes még elővenned a gardróbod aljáról!

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
Íme a bizonyíték, hogy visszatértek a divatba a sötét 2000-es évek