Elakadt a lélegzetünk! Emma Watson virágos ruhájában karcsúbb, mint valaha

2017. június 22.
Szerző: Kálmán Zsófi

Nincs kétség, Emma egy életre kelt Disney-hercegnő!

Emma Watson igazi példakép, nemcsak aktivistaként és színésznőként, hanem divatikonként is felnézünk rá. És bár A szépség és a szörnyeteg-láz lassan lecseng, Emma Watson továbbra sem nyugszik. Úgy tűnik, olyannyira beleélte magát a hercegnő szerepébe, hogy többé már nem is akar mást viselni, csak fodros, nagy szoknyás estélyiket, legyen szó bármilyen megjelenésről.

Olvasd el ezt is!
5 alkalom, amikor Emma Watson divattörténelmet írt

A szépséges színésznő most épp Párizsban tartózkodik új filmje, A kör bemutatója okán, a premierre pedig egy olyan meseszép Miu Miu-ruhát választott, ami miatt tuti, hogy most minden színésznő sárgul az irigységtől. A virágmintás kék és fehér estélyi tökéletes választás volt egy nyári vörös szőnyeges eseményre. Nem csak azért, mert tökéletes visszaadja az idei szezon hangulatát; a míder felsőrész nádszálkarcsú királykisasszonnyá változtatta a színésznőt.

Mindehhez Emma csak visszafogott fülbevalót és egy ezüst nyakláncot választott, a fülledt hangulatot pedig egy füstös szemsminkkel és lazán kiengedett tincseivel fokozta.

10 pontos szett, ugye?


De hosszú út vezetett idáig, nézd meg galériánkban, hogy hogyan változott az évek alatt Emma a vörös szőnyeg királynőjévé!

Nézd meg a galériánkat - 16 kép
Így alakult Emma Watson bájos kislányból csodás nővé