Te láttad már őt? Miley Cyrus sármos öccse a Dolce & Gabbana kifutóján debütált

2017. június 19.
Szerző: Kálmán Zsófi

Miley viszont valamiért nem boldog maradéktalanul...

Nem kérdés, hogy a Cyrus család tele van tehetségekkel. Először is ott van a country-énekes apa, a világsztár Miley, a szintén énekesi karrierjét építő Noah és most Braison, akiből talán a következő nagy férfimodell válhat.

A 23 éves srác sokáig a család legvisszahúzódóbb tagjának számított, nem szeretett a nyilvánosságot előtt szerepelni, és a háta közepére sem kívánta a paparazzikat. Bár a zene eddig is érdekelte, dobol és gitározik, sőt, 2009-ben csatlakozott nővére Wonder World turnéjához –persze csak a dobok mögött megbújva. Ám most vége a szerénykedésnek, úgy tűnik, hogy rákapott a modellkedésre. Első ilyen munkáját nem kisebb kifutón, mint a Dolce & Gabbana milánói SS18-as bemutatóján abszolválta.

Braison akár a profik, úgy vonult koronával a fején!

Szerintünk szinte biztos, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, ám nővére kevésbé örül öccse új "hobbijának". Saját Instagramján gratulált az induló modellkarrierhez, ám annak már nem, hogy testvére ezzel a divatházzal dolgozik együtt.

Miley ugyanis nyíltan a Trump-ellenes hírességek táborát erősíti, a Dolce & Gabbana pedig egyike azoknak a divatházaknak, amelyek szívesen öltöztetik az elnök feleségét, Melania Trumpot. A múlt héten például hatalmas botrányt keltett a póló, amit miatta dobtak piacra.

Olvasd el ezt is!
Kitagadja a divatvilág? Melania Trumpnak címzett pólót készített a Dolce&Gabbana

De félre a politikával, mi azt mondjuk, hajrá Braison!