Kitagadja a divatvilág? Melania Trump-ellenes pólót dobott piacra a Dolce&Gabbana

2017. június 16.
Szerző: Kálmán Zsófi

Nem nyugszanak a kedélyek Melania Trump körül!

Alig másfél héttel Trump megválasztása után jött a botrány, az amerikai designer, Sophie Theallet nyílt levélben támadta az új elnökfeleséget, Melania Trumpot. Sophie arra szólította fel tervezőtársait, hogy kövessék a példáját és semmilyen körülmények között se dolgozzanak együtt a frist lady-vel. Nos, azóta már eltelt egy kis idő, Melania viszont nem maradt ruha nélkül, sőt, úgy tűnik, hogy egyes divatházak nagyon nagy örömmel öltöztetik.

Ilyen volt például tudomásunk szerint a Dolce&Gabbana. A céget azóta számos támadás érte, mert nem álltak be az utálkozók hosszú sorába, és mikor Stefano Gabbana maga védte meg a first lady-t az Instagramon, akkor még régi vásárlóik közül is sokan elpártoltak tőlük és bojkottálták a márkát.

Olvasd el ezt is!
Ez durva! Így figurázta ki Gigi Hadid Melania Trumpot – VIDEÓ

Most itt a D&G újabb húzása, a divatház ugyanis pont az ilyen, Melania-ellenes arcoknak dobott a piacra egy pólót, ami ironikus válasz a divatvilágban kialakult hadiállapotra, és újabb álláspontfoglalás, hogy ők bizony akkor is bírják Trump feleségét és azokat is, akik nem.

Azért van humorérzékük nem?

Stefano pedig továbbra is tartja álláspontját, ez "csupán" divat, nem pedig politikai állásfoglalás, és már abban is biztosak lehetünk, hogy nem ez volt az utolsó együttműködésük.