Ezért nem akarják az amerikai divattervezők öltöztetni Melania Trumpot

Ezért nem akarják az amerikai divattervezők öltöztetni Melania Trumpot
2016. november 18.
Szerző: Zsófi

Mi lesz így a stílusával?

Még csak másfél hete, hogy az amerikai elnökválasztás meglepő fordulatot vett, melyből Donald Trump jött ki győztesen. Trumpnak vannak követői és természetesen ellendrukkerei is, ám úgy tűnik a leendő frist lady-nek is meggyűlik a baja férje megosztó személyiségével, őt például most a divatszakma pécézte ki magának.

Nyílt levelet írt ugyanis a New York-i designer, Sophie Theallet, melyben felszólítja tervezőtársait, hogy ne dolgozzanak Melania Trump-al.

Kép

Az eredetileg francia származású Sophie egyébként szoros barátságot ápol a mostani elnökfeleséggel, Michelle Obamával, nagyobbrészt ő a felelős a frist lady bámulatos stílusáért. Ám Melania tőle már biztos hogy nem kap segítséget, hisz a tervező határozottan kiáll Trump gyűlöletpolitikája ellen, feleségét pedig tiltólistára tette.

Michelle Sophie Theallet ruhában.
Michelle Sophie Theallet ruhában.

Én, mint aki nagyra tartja és pártolja a sokszínűséget, az egyén szabadságát és valamennyi életstílus, soha nem fogok részt venni abban, hogy olyasvalakinek tervezzek, mint a következő First Lady. A férje elnökválasztási kampányában elszabadult rasszizmus, szexizmus és idegengyűlölet semmilyen módon nem egyeztethető össze az értékrendemmel. Azt javaslom tervezőtársaimnak, hogy ők is ugyanígy tegyenek.

- írja levelében Sophie.

Hogy a tiltakozásba mely divattervezők szállnak még be, azt egyelőre nem tudni, ám nyilvánvalóan nem került mindenhol fekete listára, Melaniát az elnökválasztás idején már öltöztette a Gucci, Michael Kors és Ralph Lauren.

Kép
Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!

Ha jót akarsz magadnak, ezeket a kozmetikai összetevőket sürgősen felejtsd el!

Te mi alapján választod ki az kozmetikai szereidet? Csomagolás, márka, állag, illat, esetleg, hogy mit ajánlott egy barátnőd? A tégelyén található aprós betűs résszel mi a helyzet, el szoktad olvasni? Tudod, hogy mi mit jelent rajta? És azt, hogy mennyi káros anyagot viszel be vele a bőrödbe? Tegyük tisztába a dolgokat, hogy csakis a lehető legjobbal kényeztesd magad!