5 tipp, amitől menőbbek lesznek a ruhás posztjaid az Instagramon

2017. május 22.
Szerző: V. Zsófi

Ha te sem csak inspirációforrásként használod az Instagramot, hanem szívesen meg is osztod a követőiddel a jól sikerült szettjeidet, akkor elkelhet néhány profi tipp a témában.

1. Próbálj szokatlan szögből fotózni, és ne félj néha kivágni a képből egy végtagot vagy éppen a fejet. Az is segít abban, hogy dinamikusabb legyen a kép, ha mozgásban van az alany. Figyelj a háttérre, ez a fal és a padok izgalmasabbá teszik a képet, de a kaspó kicsit eltereli a figyelmet, valószínűleg jobb lenne nélküle a fotó. Ha nem tudod eltávolítani a háttérből a zavaró részletet, próbáld a testeddel kitakarni azokat.

Big Star női szoknya

9.590Ft 5.890Ft

forrás: https://www.brands.hu/akcio_795/divat_796/75_big_star_kollekcio_10003665/noi_ruha_szoknya_10003668/big_star_noi_szoknya_271118?utm_source=content_studio&utm_medium=joy&utm_campaign=mm_cikkvegi_termek

2. Azért működik olyan jól ez a szett, mert izgalmas a szoknya színe, van érdekes részlet a felsőn, és az még érdekesebbé teszi a derékra kötött pulóver. Azonban még jobb lenne, ha a vállak is benne lennének a képben, légiesebb lenne az összhatás.

A többi tippért kattints ide!

WhoWhatWear