Aww! Sosem találod ki, hogy a Gossip Girl melyik két szereplője van ma is szoros barátságban

2017. március 19.
Szerző: Kálmán Zsófi

Neked is ők voltak a kedvenc párosod már a sorozatban is?

Pár éve azt hittük sosem tudunk már örömtelibb hírről beszámolni egy hozzánk hasonló sorozatrajongónak, mint hogy Seth Cohen és Blair Waldorf, vagyis Adam Brody és Leighton Meester 2014-ben összeházasodott. Nos, tévedtünk, ugyanis pont Adam árulkodott a közelmúltban arról, hogy felesége, az örök Queen B a mai napig szoros barátságot ápol az egyik Gossip Girl szereplővel, Zuzanna Szadkowskival.

Vagy ahogy mind ismerjük: Dorotával!

Olvasd el ezt is!
Micsoda? Gossip Girl írója szörnyű titkot árult el Blair és Chuck szerelméről

Bizony, Leighton és Zuzanna kapcsolata nem állt meg Upper East Side-on, de már Adam is dolgozott együtt felsége legjobb barátnőjével Growing Up And Other Lies c. vígjátékban, igaz akkor még nem is tudta, hogy a jövőben több közös pont is lesz az életükben.

Zuzanna egyike Leighton legközelibb barátainak. Persze erről semmit sem tudtam akkoriban, hisz nem voltam még együtt a feleségemmel. Forgatás közben alig beszéltünk egymással, de azóta már tudom, hogy ő egy fantasztikus ember.

-

Ha legutóbbi cikkünk, melyben olyan sorozatszínészeket szedtünk össze, akik a valóságban ki nem állhatják egymást összedöntött egy világot benned, akkor ez talán megvigasztalja sajgó szíved.

Olvasd el ezt is!
5 ikonikus filmpáros, aki igazából ki nem állhatja egymást

Mert igen, a hosszú évekig tartó közös munka sokszor konfliktusokat szül, de szerencsére vannak kivételek.