Micsoda? Gossip Girl írója szörnyű titkot árult el Blair és Chuck szerelméről

2016. október 19.
Szerző: Kálmán Zsófi

Ami nem is létezik? Ehhez le kell ülnünk.

Olvasd el ezt is!
Ritka pillanat: Leighton Meester szerelmével mutatkozott a vörös szőnyegen - FOTÓK

Gossip Girl társszerzője, Josh Schwartz egy friss interjúban árult el olyan részletet a sorozatról, amitől neked is leesik az állad. Kiderült egy apró titok, ami alapjaiban változtatta meg a cselekményt, mondhatnánk úgy is, hogy az eredeti elképzelés maga a szentségtörés:

Blair és Chuck eredetileg sosem jött volna össze!

Akik olvasták a könyveket, azok nyilván nem lepődtek meg, hisz nem ez az egyetlen eltérés a könyv és a sorozat között. Az eredeti történet szerint Blair egyetlen szerelme Nate, Chuck még csak egy kósza gondolatként sem merül fel Queen Bee fejében. A forgatókönyvírók végül mégis átírták a cselekményt, ezzel életre keltve az egyik legszebb love story-t, amit valaha láttunk.

Chuck valóban vérbeli gonosz karakternek indult az első évadban, ám ez az egyike legnagyobb szépsége a televíziós sorozatoknak. Ez egy fejlődő, élő, lélegző dolog, és bármikor változtathatunk, hisz mi alakítjuk a történetet. Például kapsz egy olyan színészt, mint Ed Westwick, és látod a tagadhatatlan kémiát közte és Leighton Meester között. De tényleg, izzottak azok a jelentek.

- mondta Schwartz.
Olvasd el ezt is!
17 dolog a szerelmeről, amire Chuck és Blair tanított meg minket

És emellett ők sem tudtak szó nélkül elmenni. Új szál körvonalazódott előttük, hisz adott volt két karakter, akiket összeköt a cselszövés, a mindennapi kis gonoszkodások, a színészek között pedig van valami megmagyarázhatatlan húzás... hát miért ne bontakozhatna ki ebből egy románc?

És bejött!

A rögös úton és a megannyi konfliktus után nagy kő esett le minden rajongó szívéről és egy emberként nyúlt a zsebkendőért, mikor Blair és Chuck kimondták a boldogító igent. El sem tudnánk képzelni máshogy.