Ez Emma Watson tökéletes válasza arra, hogy képmutatónak nevezték

2017. március 6.
Szerző: V. Zsófi

A színésznőt a közösségi médián támadták legújabb merész fotóiért.

Olvasd el ezt is!
Hűha! Csak nagyokat pislogunk Emma Watson címlapfotója láttán

Emma Watson évek óta egyértelműen kiáll a feminizmus mellett, az ENSZ aktivistájaként, de a filmjeit promotáló interjúk kapcsán is szívesen kifejti nézeteit. Most azonban új fotósorozata miatt mégis megvádolták azzal, hogy képmutató. Mi is írtunk a Vanity Fair számára készült, merész, melltartó nélküli fotóiról és arról, hogy abszolút művésziek lettek a képek. Ennek ellenére a Twitteren sokan számon kérték, hogy ezzel a női test tárgyiasításában vesz részt, rossz feministának és álszentnek nevezték.

Emma azonban a tőle már megszokott eleganciával válaszolt a támadásokra. A Reuters-nek adott interjúban magyarázta el, mennyire félreértik a feminizmust a kritikusai.

„A feminizmus arról szól, hogy választási lehetőséget adunk a nőknek. A feminizmus nem egy bot, amivel más nőket elverhetünk. A szabadságról, a felszabadultságról és az egyenlőségről szól. Fogalmam sincs, mi köze van ennek a melleimhez.”

-

Azt is hozzátette, hogy büszke a képekre:

„A fotózás maga meghökkentő volt, mert annyi őrültséget csináltunk. De hihetetlenül művészinek éreztem és abszolút bevont a fotós, Tim Walker, kreatívan részt vettem az egészben. Felvillanyozott, hogy mennyire érdekesek és gyönyörűek lettek a képek.”

-

Korábban kell felkelniük a trolloknak, ha fogást akarnak találni a színésznőn!