Hűha! Csak nagyokat pislogunk Emma Watson címlapfotója láttán

2017. március 1.
Szerző: Menyes Barbi

Emma Watson kétségkívül felnőtt, és már nagyon nem az az eminens kislány, akit a Harry Potter-filmekben megkedveltünk!

Emma Watson gyereksztárból igazi nő lett, erre pedig a legújabb magazincímlapja az egyik bizonyíték. Jobban mondva a Vanity Fair legfrissebb számában lévő fotósorozat, aminek egy képe a szokottnál is merészebbre sikerült. A mindig visszafogott színésznő gyakorlatilag cicit villant a magazinban, persze ő még ezt is képes mesterien megoldani: nyoma sincs a közönségességnek, sokkal inkább Emma természetes szépségére került a hangsúly.

forrás: Vanity Fair

A színésznő egyébként azért szerepel a neves magazin címlapján, mert új filmje, A Szépség és a Szörnyeteg igen nagy médiaérdeklődést kap, ami nem is csoda: a meséket mindenki imádja Hollywoodban is.

Miss Watson néhány éve még nagyon nem érezte úgy, hogy egy fotózás miatt ledobná a textilt, és így nyilatkozott anno a vetkőzésről:

"Ha mondjuk egy Bertolucci-filmben szerepelnék, és a karakter igényelné, akkor természetesen megmutatnám a testem. De csak azért, hogy magam mögött hagyjam Hermionét, sosem vetkőznék."

-

Emmáról egyébként elég izgalmas képek készültek a Vanity Fair számára, sőt, állítólag a szeplőit is meghagyták a Photoshop-guruk.

forrás: Vanity Fair

A cikk eredetileg a joy.hu-n jelent meg.