Tenki Réka és Gryllus Dorka is Je Suis Belle-ben tündökölt a Berlinalén

Forrás: Getty Images
2017. február 20.
Szerző: V. Zsófi

Mindketten fantasztikusan néztek ki!

A Berlinalé a világ egyik legrangosabb filmfesztiválja és idén többszörösen büszkék lehettünk az ott megjelenő magyarokra. Enyedi Ildikó filmje, a Testről és lélekről több más elismerés mellett a fődíjat, az Arany Medvét is bezsebelte.

A fesztiválon megjelenő magyar színésznők pedig előszeretettel választották magyar tervezők ruháit. Gryllus Dorka a Je Suis Belle csodás 26 Women kollekciójából viselt egy zöld bársonykabátot, melyet rózsaszín szőrmegallér és ezüst flitterekből hímzett halak, a hátán pedig sellő díszít. De a szett többi rész is hazai tervező munlája, a csillogó levelekkel díszített ruha a Maison Marquise kreációja, a cluthc pedig Reka Vagoé.

Imádtuk, hogy egyszerre volt nagyvilági, laza, bohém és játékos a színésznő szettje.

forrás: Getty Images

Tenki Réka kabátja is ebből a pazar, vörös szőnyegre termett kollekcióból származik. A kockás szövet és a rózsaszín, illetve ezüst flitter meglepő kontrasztja remekül állt a színésznőnek. De az alatta viselt, letisztult, izgalmas részletekkel feldobott szintén Je Suis Belle ruha is.

forrás: Getty Images

A Je Suis Belle az Instyle Style Award jelöltje Az év divatpillanata kategóriájában, február 22-ig itt szavazhatsz rá, és a többi jelöltre!

forrás: Getty Images

Büszkék vagyunk a Testről és lélekről sikerére, a csodaszép színésznőinkre és a tehetséges divattervezőinkre is!