A szavazás lezárult

25 jelölt

5 kategória

InStyle Style Award

InStyle Style Award 2018

A szavazás lezárult

Az InStyle magazin kezdetektől hisz abban, hogy Magyarországon is léteznek olyan karakterek, személyiségek, akikre érdemes odafigyelni, többek között azért, mert példaértékű, ahogyan gondolkodnak az általuk képviselt világról, és értékekről, de az is mintaszerű, amit megmutatnak magukból a külvilág számára.
Stílust, eleganciát, követendő életformát.

2018-ban negyedik alkalommal adjuk át az InStyle – Style Award díjakat.

Idén újítottunk a kategóriákon, hogy még változatosabb és izgalmasabb legyen a szavazás és ezáltal persze a díjátadó esemény is. Ezúttal nemcsak a hírességeket, s celebritásokat, hanem a divatszakmában dolgozó szakembereket: fotósokat, fodrászokat, sminkeseket, kellékeseket is szeretnénk szakmai díjjal elismerni. Ők, bár nincsenek előtérben, nélkülözhetetlenek a magazin elkészítéséhez, hozzáadják azt a pluszt, amitől az InStyle Magyarországon is meghatározó divatmagazinnak számít.

InStyle Style Award kategóriák

Nyeremények

A szavazók között az alábbi nyereményeket sorsoljuk ki:

Fődíj: Alfa Romeo Stelvio hétvégi tesztvezetés

10 db VIP belépő az Instyle Style Award 2018 díjátadó gálára
5 db 20.000 Ft értékű Marionnaud ajándékcsomag
5 db 10.000 Ft értékű Schwarzkopf ajándékcsomag

Főtámogatónk az Alfa Romeo Stelvio

Az első Alfa Romeo SUV maximális kényelmet, ugyanakkor sportos teljesítményt és vezetési élményt nyújt. Arányai egyszerre sugallnak kompakt megjelenést, erőt és dinamizmust. Belső tere exkluzív és elegáns, helykínálata bőséges, a legmagasabb komfortot és kényelmet biztosítja. Exkluzív mérnöki munka az egyedülálló vezethetőségért: közvetlen kormányzás, 50/50 súlyelosztás, könnyű anyagok használata,( 1660 Kg) AlfaTM Link felfüggesztés, integrált fékrendszer, AlfaTM DNA. 8-fokozatú automata sebességváltó segíti elő a komfortos, sportos vezetést. Kiemelkedő és nagyteljesítményű motorkínálat, alacsony üzemanyag-fogyasztással és károsanyag-kibocsátással párosítva. A Q4 rendszer az összkerékhajtás összes előnyét (stabilitás, hajtás, biztonság) ötvözi a hátsókerékhajtás által nyújtott vezetési élményével. Dízel és benzinmotorral egyaránt elérhető, 150-től az 510 lóerős változatig.