3 Jordán Adél és a Puszi szám, amitől mindig jobb kedvünk lesz

2017. február 17.
Szerző: V. Zsófi

Az énekes-/színésznő és a Puszi zenekar koncertjei igazi boldogságbombák és szerencsére egyre többször lehet őket elcsípni – legközelebb a március 10-én a Muzikumban – de a köztes időkre összeválogattuk egy kis csomagba a kedvenceinket. Viduljatok!

Furgon a tengerparton

Már a klip is szívet melengető: felfrissíti és megfiatalítja az idősekből álló közönséget a zenekar szobakoncertje. Az együttesre amúgy is jellemző nosztalgia itt a legerősebb, a csodás nyári pillanatokról szóló szöveg észrevétlenül mászik be a fülünkbe és ott is marad.

Bedöglött a kocsim

Ezt a számot akkor kell betenni, amikor padlón vagy. Amikor egymást érik a szerencsétlenségek (ahogy a dal szövegében is), és elérni végre a pontra, amikor már csak sírva nevetni lehet és kitölteni egy pohár bort. A nyomasztó szöveg ellenére nagyon vidám kis dal!

Szaladok, rohanok, futok a lábaimmal

Egyértelmű választás futáshoz, de egy péntek esti készülődéshez is tökéletes. Letáncolni magadról a heti stresszt a lakásban, helyiségről helyiségre libbenve készülődés közben.

Adél az Instyle Style Award jelöltje A legkreatívabb divatanyag kategóriájában, február 22-ig itt szavazhatsz rá és a többi jelöltre!