8 táskatrend, amiért 2022-ben megőrülnek majd a fashionisták - igen, te is!

8 táskatrend, amiért 2022-ben megőrülnek majd a fashionisták - igen, te is!
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A ruhák nagy részével még kicsit várni kell, míg végre bevethetők lesznek a mindennapokban, ám a kiegészítőkkel szerencsére már egészen más a helyzet!

Az elmúlt közel két évben a járványhelyzet kicsit átformálta a vásárlási szokásainkat és bár ennek ellenére is nagyon sok darab ért el virágzó sikereket az online áruházakban, mégis a táskák szerepe és népszerűsége, teljesen érthető okokból, kicsit visszaesett. Idén viszont nagyon úgy tűnik, hogy minden lehetőség adott ahhoz, hogy bepótolják ezt az elveszett időt és ismét régi fényükben ékesítsék mindennapjainkat.

A vártakhoz hasonlóan 2022-ben is számos szemrevaló kiegészítő bővíti és színesíti gardróbunk alapdarabjainak táborát. A gyönyörű cipellők, fejfedők, hajbavalók és különféle apró részleten túl szinte lehetetlen lenne szó nélkül elmenni a táskatrendek mellett, amik szuper lehetőséget adnak már most arra, hogy elkezd a tavaszi hónapok szellemében alakítani a stílusodat és ezzel együtt a megjelenésedet is.

Kíváncsi vagy, hogy mely formák és ötletek azok, amikbe megéri befektetni 2022-ben? Mutatunk is gyorsan 8 tippet! Kattints tovább!

Galéria / 8 kép

Táskák 2022-re: 8 fazon, ami tarolni fog

Megnézem a galériát

És ha már a kiegészítőknél tartunk, ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

5 szuper kiegészítő, amit megéri beszerezni 2022-ben

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.