A Harry Potter készítőinek fel van adva a lecke! 8 fim, amiből zseniális sorozat készült

A Harry Potter készítőinek fel van adva a lecke! 8 fim, amiből zseniális sorozat készült
Forrás: InterCom

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

A mozi nyújtotta élmény nem egyszer sorozat formájában is hozza a várt hatást.

Április elején röppent fel a pletyka miszerint a Harry Potterből sorozat készül majd, és pár nappal ezelőtt vált bizonyossá az, hogy ez bizony nem átverés, a hír igaz. A J. K. Rowling regényei alapján készülő sorozat a tervek szerint 7 évados lesz és egy-egy könyv történetét dolgozza majd fel, a Harry Potter széria pedig az HBO Max és a Discovery+ egyesüléséből létrejövő Max oldalon lesz megtekinthető, hogy pontosan mikor, arról még messze nem szólnak a hírek. A rajongókat perpillanat még nagyon megosztja a dolog, de minden bizonnyal, az információáramlás növekedésével ez formálódni fog.
Egyébként nem is kell olyan messze menni az időben, hogy találjunk példát arra, hogy milyen az, amikor egy világhírű filmből sorozat készül, 2022 szeptemberében starolt el az Amazon Prime Video platformján a J.R.R. Tolkien örökségét továbbvivő A Gyűrűk Ura: A hatalom Gyűrűi, ami több ezer évvel a filmekben látható történet előtt játszódik. A 8 részesre húzott sztori látványvilágáért egyszerűen odavoltak Középfölde rajongói, ami valahol nem is csoda, hiszen a filmgyártás eddig legdrágább sorozatát hozták el az otthonunkba a készítők, ám a kritikákat elnézve sajnos a csodás képkockák sem tudták feledtetni a gyenge karaktereket és forgatókönyvet. Az évad végére sikerült a rajongók szemében kicsit menteni a dolgot, így annyi már biztos, hogy lesz folytatás, ami könnyen lehet, hogy segít majd feledtetni az első felvonás okozta csalódást. Hogy sikeres lesz-e végül A hatalom gyűrűivel, és képes lesz-e legalább olyan kultikus lenni a Harry Potter sorozat, az még a jövő zenéje, az viszont biztos, hogy a sorozattörténetben már nem egy alkotásnak sikerült mindez, így a feladat nem megugorhatatlan. Íme 8 olyan film, amiből idővel sorozat lett, ráadásul elég jó sorozat!

Galéria / 8 kép

8 film, ami sorozatként is sikeres lett

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

A sorozatgyártás 10 legikonikusabb szereplőgárdája, akikre ma is szívesen emlékezünk

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.