Ezt az 5 darabot szerezd be a leárazáson Tomcsányi Dóri szerint

2017. január 29.
Szerző: V. Zsófi

A Style Award jelöltjét faggattuk a legjobb fogásokról.

Még bőven tart a leárazás az üzletekben, de a halmokban álló kedvezményesen kapható termékek könnyen elbizonytalaníthatnak. Mit érdemes egy szezon végén beszerezni? Tomcsányi Dóri, divattervezőtől kértünk segítséget, aki 5 olyan darabról mesélt nekünk, amit nyugodt szívvel megvehetünk, mert nem bánjuk meg.

1.Bársonykabát – tavalyi ősz egyik slágere a bársony, találkozhattunk vele kabát, nadrág, szoknya és ruha formájában is. Nálunk a bársony egy különösen szép, éjkék színben jelenik meg, szerintem ebbe mindenképp megéri beruházni, mert úgy tűnik, jövő ősszel is marad a bársony!

-
Tomcsanyi, 47600 Ft

2.Oversize kabát – az oversize, ejtett vállú kabátok hódítanak, és úgy tűnik, nem mennek ki egyhamar a divatból, szerintem ez mindenképp a gardróbunk alapdarabja kell, hogy legyen – minimál és klasszikus!

-

3.A kis fekete – az állandó alapdarab, ilyenből minden nőnek kell legalább egy. Ha több is lehet, akkor megéri nyári és őszi változatban is beszerezni, az őszi verziót pl. kordbársonyból vagy dzsörzéből.

-

4.A fehér tornacipő – szerencsére a mai divat a lazább stílusokat részesíti előnyben, így már nem kell mindig magassarkúban feszítenünk. A sportcipő mindennel jól áll, kényelmes, és ha fehéret veszel, az télen-nyáron egyaránt megfelelő választás.

-

5.Selyem ingruha – az ingruha is kezdi alapdarabbá kinőni magát, szinte minden tervezőnél és márkánál megtalálható. Kényelmes és ugyanakkor elegáns viselet, ha pedig selyemből választod, még a nyári melegben is fesztelenül hordhatod!

-

Tomcsanyi Dóri is jelölt Az év divatpillanatai kategóriában az idei Style Awardon, ha te is szereted a tervező kreációt, akkor kattints ide és szavazz!