Ez a 4 tavaszi trend kihagyhatatlan a divattervező, Daubner Anna szerint

2017. január 24.
Szerző: V. Zsófi

A tervező tippjei segítenek eligazodni a jövő szezon újdonságai között.

Nyakunkon az új szezon, megkérdeztük hát egyik kedvenc fiatal magyar divattervezőnket, Daubner Annát, hogy mik lesznek a legfontosabb trendek idén tavasszal. Ha lehet, még jobban várjuk a kikeletet!

„A 2017-es trendek közül az egyik nagy kedvencem a színes, de mégis egy színben vagy egy mintában tartott outfit. Kicsit az egyenruhákra emlékeztet, mégis sokkal izgalmasabb, mint a megszokott csak felül vagy alul mintás look.”

-
Anna Daubner ss17 bomberdzseki és nadrág, 47900 Ft és 37900 Ft

„Az idei tavaszt is uralja a fehér szín, egyszerűsége és tisztasága miatt szinte bárkinek bármilyen eseményre jól áll. A letisztultabb vonalvezetésű ruhák szerintem nem csak ebben a szezonban állják majd meg a helyüket.”

-

„A feminista, büszke női feliratok a legnagyobb márkák kifutóinak modelljeire kerültek fel. Egyszerűen imádom! The future is female!”

-

„Nagy rajongója vagyok a minimalista statement ékszereknek, ha végre lekerülnek a nagy sálak remélem az utcán is többet láthatunk belőlük.”

-

Az Anna Daubner is jelölt Az év divatpillanatai között az idei Style Awardon, ha te is szereted a tervező kreációt, akkor kattints ide és szavazz!