Hoppá! Kylie Jenner szájával már megint történt valami furcsa

2017. január 10.
Szerző: Kálmán Zsófi

A legfrissebb fotók buktatták le a sztárt.

Egy-két éve még a fél világot lázban tartotta Kylie Jenner duzzadt ajkainak titka. Az akkor még csak 17 éves lány sokáig nem volt hajlandó beismerni a teljesen nyilvánvalót, majd végül a Kardashian-család reality showjának egyik adásában végre kimondta: itt bizony nem sminktrükkről meg vákuumos szájduzzasztásról van szó - amivel ugye akkoriban sokan pórul jártak -, a változást plasztikai sebésznek köszönheti. Döbbenet.

Ezt a hírt azóta már mindenki feldolgozta, még ha nem is értünk vele egyet, hogy egy ilyen fiatal lány orvosi segítséggel szépüljön. Meg úgy egyébként is. Na de most itt a legfrissebb téma, ami a Golden Globe díjátadód készült fotókon szúrt szemet a médiának.

Kattints a kép felfedéséhez!

Bizony, Kylie szája látványosan kisebb lett az elmúlt pár hétben, különösen a felső ajka. Ennek oka a szakértők szerint pusztán annyi, hogy a hialuronsav lassan lebomlik a szervezetben, így idővel a száj visszanyeri eredeti formáját. Nos vagy ez, vagy a legfiatalabb Jenner lány ismét kés alá feküdt, mindenesetre jobb ez a természetes vonal, nem?