Ünnepi hangulat a HTC 10 prémium okostelefonjával

2016. december 14.
Szerző: Promóció

Ünnepi égősorral feldíszített utcák, fűszeres puncs és forralt bor illata, és az elmaradhatatlan, fülbemászó karácsonyi dalok. Ismerős, igaz?

A karácsonyi időszak minden egyes pillanata kincset ér, hiszen ilyenkor szinte mindannyian ünnepi hangulatba kerülünk, és kicsit máshogy tekintünk a világra. Legyen szó egy szelfiről a szépen feldíszített karácsonyfával, vagy a meglepett arcokról ajándékbontogatás közben, a HTC 10 okostelefon előlapi és hátlapi kameráira mindig számíthatsz, ráadásul az optikai képstabilizátornak köszönhetően még élesebb lesz a végeredmény. A kamera nagyméretű érzékelőjének köszönhetően még gyenge fényviszonyok mellett is világos képeket készíthetsz, a nagy látószögű lencsének hála pedig mindenki látszódni fog a közös családi karácsonyi képeken.
Már álmodban is karácsonyi slágereket dúdolsz? Hallgasd kedvenceidet stúdióminőségben az átalakított hangszóróknak köszönhetően, vagy próbáld ki a HTC különleges fülhallgatóin keresztül a személyes hangprofilt, ami a füleidhez igazodva nyújt magával ragadó hangzást. Így még a Last Christmas is igazi zenei élménnyé válik!
A HTC 10 nem csupán a kezedben fog jól mutatni, hanem a karácsonyfa alatt is. A finomra csiszolt kontúrvonalakban és a fém készülékházba tökéletesen belesimuló üveg előlapban a klasszikus elegancia jegyei köszönnek vissza. A HTC 10 okostelefon a kifinomult stílus képviselőjeként, tökéletes társad lesz az ünnepek alatt is.
A HTC 10 okostelefon elérhető a Telekomnál: ITT