BRÉKING: Nyoma veszett Kendall Jennernek

2016. november 14.
Szerző: Kálmán Zsófi

Mindenkit sokkolt, hogy szó nélkül eltűnt a Kardashian család tagja.

Tegnap több tízezer rajongó döbbent le, mikor rákeresett a modellre Instagramon, Kendall Jenner ugyanis mindenféle előzmény nélkül törölte profilját. Néhány hete Kim Kardashian némult el a közösségi médiában, de arról nem volt szó, hogy Kendall is kivonul.

Pár napja még a szokásosnál is szexisebb fehérneműs képei borzolták az idegeket, de mára nem maradt nekünk semmi, csak reménykedni tudunk, hogy átmeneti szünetről van szó.

Hiszen a sztár már beszélt arról, milyen borzalmas, hogy sokan beleragadnak a digitális világba és nem látják meg az élet valódi szépségeit.

Néha előfordul, hogy én is teljesen besokallok. Szóval ilyenkor törlöm az Instagramot a Twittert és a Snapchatet a telefonomról pát napra.

-

A 21 éves lány egyébként az egyik legnépszerűbb sztár az Instagramon, sokáig övé volt a legtöbb like-ot szerző kép a közösségi platformok történetében.

Olvasd el ezt is!
Áll a bál: Kendall Jenner botrányos divatkampányba keveredett

Arról nem is beszélve, hogy remek mellékkereset is volt számára, hisz három legkomolyabb aranybánya jelenleg az Inatgaramon Cara Delevingne, Gigi Hadid és Kendall, akinek 125 000 és 300 000 dollár (80 millió forint) között fizetnek egy-egy szponzorált posztért.

Íme az utolsó posztja, talán ez a végső búcsú?