7 jel, hogy szakítani akarnak veled

7 jel, hogy szakítani akarnak veled
Forrás: Jóbarátok című sorozat

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Nem hív vissza, fontosabbak lettek a barátai, alig van közös programotok, és úgy érzed, mintha kerülne a párod? Ezekre a jelekre figyelj, mert a kapcsolat végét jelezhetik!

Bár minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, vannak jelek, amik mellett jobb, ha nem mész el! Elmondjuk, milyen előjelei vannak annak, ha a párod már inkább behúzná maga mögött az ajtót.

Kép
forrás: Photo by Pablo Heimplatz on Unsplash

Nem tesz erőfeszítéseket

Ahhoz, hogy egy kapcsolat működjön, mindkét félnek energiát és időt kell rá szánnia. Kompromisszumokat kell hozni mindkettőtöknek - ami nem egyenlő a megalkuvással -, de ha azt veszed észre, hogy kizárólag te próbálsz igazodni a párodhoz, az biztosan nincs rendjén. Ha már a közös ünnepek is kezdenek kikopni a mindennapjaitokból, és apró gesztusok sincsenek, amikkel kedveskedik neked, akkor itt az ideje egy beszélgetésnek.

Minden nap egy küzdelem

Minden pár összekülönbözik időnként, de, ha a kisebb viták gyakran fordulnak át veszekedésbe, az semmiképp sem jó. A vita és a veszekedés között minőségi különbség van: vita közben az adott probléma megoldására fókuszálunk, veszekedéskor pedig a feszültség levezetése a lényeg. Azt előbbi építheti a kapcsolatot, az utóbbi rombolja.

Alig kommunikál veled

Felhívod, és nem veszi fel a telefont, üzensz, és válasz nélkül maradsz? Ha párod leredukálta a kommunikációt, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy ez miért történhetett. Ha valaki nem biztos a kapcsolatában, akkor előfordulhat, hogy leépíti a kommunikációt, mert nem tudja, hogyan adja a másik tudtára a kételyeit. Ha ezt tapasztalod, kezdeményezz beszélgetést, járj a végére!

Nincsenek közös tervei veled

Egy jól működő kapcsolat fejlődik, idővel közös terveket szőttök, azonban, ha már egy ideje azt érzed, nem tudtok egyről a kettőre lépni, az annak a jele lehet, hogy valami nem stimmel. Ha a közös tervekről már szó sem esik, akár még csak a nyaralás szintjén sem, akkor jobb, ha megkérdezed, miért kerüli ezt a témát.

Mindig a barátait helyezi előtérbe

A barátok fontos szerepet töltenek be mindenki életében, és kell is, hogy legyen időd neked is és a párodnak rájuk. Az viszont, amikor valaki mindent a baráti programjaihoz igazít, és bármikor ugrásra kész, figyelmeztető jel. Ha te folyton a második helyre szorulsz vissza, egyensúlyról biztosan nem beszélhetünk. Ha ezt tapasztalod, add a párod tudtára, mit érzel akkor, amikor rendszeresen a második vagy – a reakciója sok mindent elárulhat.

Már nincsenek meghitt pillanataitok

Ha a kapcsolatodban az intimitást inkább az egymás heccelése, a haveri ugratás váltotta fel, az egyértelmű jele annak, hogy valami nincs rendben. Ahhoz, hogy egy kapcsolat tartós legyen, fontos életben tartani a szikrát, és ha ebben egyedül maradtál, akkor azt akár vészjelzésnek is veheted. Először próbálj meg te egy kis romantikát vinni a mindennapokba, hogy emlékeztesd rá, nem a haverja vagy, de ha nem vevő rá, érdemes kicsit elbeszélgetnetek.

Kerül

A szakítás sohasem könnyű, és vannak, akik úgy gondolják, mindezt túl nehéz szavakba önteni, és inkább ki sem mondják. Helyette kevesebbet találkoznak veled, és még véletlen sem kommunikálják azt, hogy gond van. Mély hallgatásba burkolóznak, és eltűnnek, mint az a bizonyos szürke szamár a ködben. Ha a párod mostanában sűrűn lemondja a programjaitokat, és mindig témát vált, amikor megpróbálnál vele komoly dolgokról beszélni, akkor érdemes nyíltan rákérdezned, mi a helyzet kettőtökkel.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 6 kép

6 film, amit kötelező megnézni szakítás után

Megnézem a galériát

Ha még mindig nem volt elég a témából, akkor ezt is érdemes elolvasnod:

Galéria / 6 kép

A csendes szakítás biztos jelei!

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!