7 jel, hogy szakítani akarnak veled

7 jel, hogy szakítani akarnak veled
Forrás: Jóbarátok című sorozat

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Facebook
Twitter
Pinterest

Nem hív vissza, fontosabbak lettek a barátai, alig van közös programotok, és úgy érzed, mintha kerülne a párod? Ezekre a jelekre figyelj, mert a kapcsolat végét jelezhetik!

Bár minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, vannak jelek, amik mellett jobb, ha nem mész el! Elmondjuk, milyen előjelei vannak annak, ha a párod már inkább behúzná maga mögött az ajtót.

Kép
forrás: Photo by Pablo Heimplatz on Unsplash

Nem tesz erőfeszítéseket

Ahhoz, hogy egy kapcsolat működjön, mindkét félnek energiát és időt kell rá szánnia. Kompromisszumokat kell hozni mindkettőtöknek - ami nem egyenlő a megalkuvással -, de ha azt veszed észre, hogy kizárólag te próbálsz igazodni a párodhoz, az biztosan nincs rendjén. Ha már a közös ünnepek is kezdenek kikopni a mindennapjaitokból, és apró gesztusok sincsenek, amikkel kedveskedik neked, akkor itt az ideje egy beszélgetésnek.

Minden nap egy küzdelem

Minden pár összekülönbözik időnként, de, ha a kisebb viták gyakran fordulnak át veszekedésbe, az semmiképp sem jó. A vita és a veszekedés között minőségi különbség van: vita közben az adott probléma megoldására fókuszálunk, veszekedéskor pedig a feszültség levezetése a lényeg. Azt előbbi építheti a kapcsolatot, az utóbbi rombolja.

Alig kommunikál veled

Felhívod, és nem veszi fel a telefont, üzensz, és válasz nélkül maradsz? Ha párod leredukálta a kommunikációt, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy ez miért történhetett. Ha valaki nem biztos a kapcsolatában, akkor előfordulhat, hogy leépíti a kommunikációt, mert nem tudja, hogyan adja a másik tudtára a kételyeit. Ha ezt tapasztalod, kezdeményezz beszélgetést, járj a végére!

Nincsenek közös tervei veled

Egy jól működő kapcsolat fejlődik, idővel közös terveket szőttök, azonban, ha már egy ideje azt érzed, nem tudtok egyről a kettőre lépni, az annak a jele lehet, hogy valami nem stimmel. Ha a közös tervekről már szó sem esik, akár még csak a nyaralás szintjén sem, akkor jobb, ha megkérdezed, miért kerüli ezt a témát.

Mindig a barátait helyezi előtérbe

A barátok fontos szerepet töltenek be mindenki életében, és kell is, hogy legyen időd neked is és a párodnak rájuk. Az viszont, amikor valaki mindent a baráti programjaihoz igazít, és bármikor ugrásra kész, figyelmeztető jel. Ha te folyton a második helyre szorulsz vissza, egyensúlyról biztosan nem beszélhetünk. Ha ezt tapasztalod, add a párod tudtára, mit érzel akkor, amikor rendszeresen a második vagy – a reakciója sok mindent elárulhat.

Már nincsenek meghitt pillanataitok

Ha a kapcsolatodban az intimitást inkább az egymás heccelése, a haveri ugratás váltotta fel, az egyértelmű jele annak, hogy valami nincs rendben. Ahhoz, hogy egy kapcsolat tartós legyen, fontos életben tartani a szikrát, és ha ebben egyedül maradtál, akkor azt akár vészjelzésnek is veheted. Először próbálj meg te egy kis romantikát vinni a mindennapokba, hogy emlékeztesd rá, nem a haverja vagy, de ha nem vevő rá, érdemes kicsit elbeszélgetnetek.

Kerül

A szakítás sohasem könnyű, és vannak, akik úgy gondolják, mindezt túl nehéz szavakba önteni, és inkább ki sem mondják. Helyette kevesebbet találkoznak veled, és még véletlen sem kommunikálják azt, hogy gond van. Mély hallgatásba burkolóznak, és eltűnnek, mint az a bizonyos szürke szamár a ködben. Ha a párod mostanában sűrűn lemondja a programjaitokat, és mindig témát vált, amikor megpróbálnál vele komoly dolgokról beszélni, akkor érdemes nyíltan rákérdezned, mi a helyzet kettőtökkel.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 6 kép

6 film, amit kötelező megnézni szakítás után

Megnézem a galériát

Ha még mindig nem volt elég a témából, akkor ezt is érdemes elolvasnod:

Galéria / 6 kép

A csendes szakítás biztos jelei!

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Kép
Sztárok

Sztárok, akikről példát vehetnénk! 7 LMBTQ sztárcsemete, akik minden támogatást megkapnak

A szerelem mindenkié, sokszínű és ennek nem szabhatunk határt! Sok sztár is ezt vallja, akik kiállnak és támogatják gyermekeiket, akik az LMBTQ közösséghez tartoznak!

Kép
Sztárok

Olivia Munn először jelent meg nyilvánosan, mióta márciusban mellrákot diagnosztizáltak nála - FOTÓ

Olivia Munn színésznőnél márciusban mellrákot diagnosztizáltak. Őszintén mesélt a párizsi divathéten arról, hogyan élte meg az elmúlt időszakot!

Kép
Életmód

Figyelj a jelekre! 5 tünet, amit ha nem veszel figyelembe, akkor komoly sérülés a vége!

A test és a lélek egymással folyamatosan kommunikáló „egységek”. Amikor úgy érezzük, nem vagyunk a helyünkön, párkapcsolati problémáink vannak, állandóan stresszesek és feszültek vagyunk a munkahelyi teljesítménykényszer miatt, de hiába érezzük magunkat rosszul a bőrünkben, mégsem teszünk ellene semmit, elnyomjuk az érzéseinket és csak megyünk tovább, akkor egy idő után a lelkünk betegségekkel és sérülésekkel üzen, és egyre súlyosbodó testi tünetekkel kényszerít bennünket a változtatásra. Mutatjuk, melyik tünet mire hívhatja fel a figyelmet!

Kép
Életmód

6 gyönyörű film az igaz szerelemről: ezeket mind valós események ihlették!

A romantikus filmek mindig is az életünk központi részét képezték, hiszen valljuk be: mind imádjuk a happy endet és a kellemes végkifejletet. Összeállításunkban olyan filmeket hoztunk, melyek az igaz szerelemről szólnak – mindezt valós események alapján.

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őket tartják minden idők legbosszantóbb hírességeinek a világon - több tízezer szavazat érkezett!

Mindenki nem szerethet és ez a kijelentés a hírességek esetében halmozottan igaz. A rajongók megszavazták a legbosszantóbb hírességek listáját!

Kép
Életmód

Az olajos magvak számtalan problémára nyújtanak megoldást: mutatjuk, melyik mire való!

Nem véletlenül szerepelnek a manapság oly népszerű mediterrán étrendben is, de melyiknek mire van kedvező hatása?