Blake Lively megszegett egy nagyon fontos divatszabályt a Fashion Week-en

2016. február 19.
Szerző: Kálmán Zsófi

Legyen ez intő példa mindenki számára, aki részt vesz egy ilyen nagyszabású és fantasztikus eseményen. Na persze nem azért, mert kötözködni akarunk, de a Fashion Week, az mégis csak a Fashion Week!

A Fashion Week-en van egy csomó íratlan szabály, amit illik betartani, főleg egy olyan bennfentesek, mint Blake Lively. Az egyik ilyen, hogy ne tedd keresztbe a lábad az első sorban. Aki elég sok front row képet látott már, annak valószínűleg feltűnt, hogy a legtöbb híresség szorosan összezárt lábakkal csodálja az éppen porondon lévő tervező ruhakölteményeit. Miért? Mikor a fotósok próbálják a modelleket lefotózni, akkor szemből elég zavaró lehet egy kifutóra kandikáló láb. Kitakar, eltakar, és amúgy is kit érdekel?

Szóval a szerevezők nagy általánosságban mindenkit próbálnak tájékoztatni arról, hogy mit nem kellene ilyenkor tenni, de mint a fenti képen is látható, vannak, akiket ez totál hidegen hagy. Elcsíptük! Blake Lively a Michael Kors show-n tette tiszteletét ezen a héten, és bár lábai mesések, valószínűleg sok gondot okoztak a fotósoknak. Egy szemtanú szerint többször is figyelmeztették a színésznőt, de ő meg sem hallotta a szép szót. Dráma! Persze az is látható, hogy mások sem figyeltek a helyes tartásra, de ők nem Blake Lively! Ajjaj Serena van der Woodsen...

Csajok az első sorban! – A fashion week 10 legsikkesebb híressége