7 dolog, amit semmiképp se felejts otthon, ha nyaralni mész

7 dolog, amit semmiképp se felejts otthon, ha nyaralni mész
Forrás: Photo by Marissa Grootes on Unsplash

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Végre itt a nyaralási szezon, így hát ideje összeszedni néhány dolgot, amit mindenképp magaddal kell vinned, ha elutazol!

Biztosan te sem szereted a nyaralás előtti stresszes készülődést. Minden megvan-e, biztonságos lesz-e az út, elindul-e a gép időben, vagy éppen lesz-e hatalmas dugó az autópályán. Ezek a bosszantó tényezők sajnos hozzá tartoznak a nyaralás élményéhez, ám ha teljesen biztos vagy benne, hogy minden fontos dolog a bőröndbe került, eggyel kevesebb dolog miatt kell aggódnod.

Épp ezért most össze is gyűjtöttük neked azt a 7 dolgot, amit semmiképp ne felejts el bepakolni, ha nyaralni indulsz!

Kép
forrás: Photo by wang xi on Unsplash

1. Iratok

Bizony, az egyik legegyértelműbb dolog, amit hajlamosak az emberek elfelejteni, azok a személyes irataik. Amilyen aprók, olyan fontosak. Amikor átgondolod, hogy minden meg van-e, ne csak a különleges, nagy dolgokra gondolj, hanem azokra is, amiket a mindennapokban is magadnál tartasz.

2. Meleg ruha

Ha hidegebb területre utazol, akkor egyértelmű, hogy viszel magaddal, de ne felejts el legalább egy hosszúnadrágot és pulóvert bepakolni akkor sem, ha netán Görögország, vagy épp a Karib-szigetek felé veszed az irányt. Sosem tudhatod, hogy hogyan tréfál meg az időjárás, így mindig legyél felkészülve hidegebb napokra.

3. A tökéletes készülék, az utazáshoz

A nyaraláson, sőt, már az oda vezető úton is gondoskodnod kell a szórakozásról. Az ASUS Zenbook 14X OLED 12. generációs Intel® Core™ i7-12700H processzorral és OLED kijelzővel, a tökéletes társ a nyaralásra. Processzora lehetővé teszi, hogy út közben is megnézhess egy hosszú filmet, vagy akár megvágj egy videót. Emellett OLED kijelzője alkalmazkodik a fényviszonyokhoz, így a legnagyobb napsütésben is zavartalanul használhatod. Ha pedig ez sem lenne elég, azt is tudnod kell, hogy egy extra strapabíró készülékről van szó. Bátran magaddal viheted bárhova, hiszen igazán nehéz bármilyen sérülést okozni rajta.

Kép
forrás: ASUS

4. Vászontáska

Egy extra táska sosem jön rosszul, ha utazásról van szó. Egy vászontáska hihetetlen hasznos lehet egy nem tervezett bevásárláshoz, vagy a szuvenírek hazacipeléséhez. Ráadásul extra kicsi helyet foglal el, ezért lehet jobb döntés például egy hátizsáknál.

5. Gyógyszerek

Sosem lehetsz eléggé felkészülve, így jobb, ha mindenféle eshetőségre gondolsz. Minden nyaraláson legyen nálad néhány gyógyszer, ha esetleg egy enyhe megfázás, vagy akár erősebb, lázas megbetegedés zavarná meg a vakációt. Ez leginkább külföldi nyaralás esetén fontos, hiszen ha belföldre utazol, könnyű a helyszínen is beszerezni azt, amire szükség van.

6. Esernyő

A meleg ruhákra vonatkozó okok ugyanúgy vonatkoznak például egy esernyőre. A trópusi és mediterrán vidékeken az eső egyik pillanatról a másikra teljesen eláztathat, így nem árt, ha előre gondolkodsz. Ha repülővel utazol, akkor inkább a bőröndbe tedd az esernyőt, hiszen többször is megesett már, hogy nem engedték fel a kézipoggyászban.

7. A mindenes terv

Ha nagy spontán utazó vagy, akkor ezt a pontot nyugodtan hagyd ki, ám ha egy kicsit is előre szeretsz tervezni, akkor nem felejtheted ki! Sokaknál megszokott, hogy a nyaralás előtt megtervezik az úti célokat, és ez egy nagyon okos lépés. Ám gondoltál már arra, hogy a nyaralás többi részét is elképzeld? Például írd össze, melyek azok az ételek, amiket mindenképp meg szeretnél majd kóstolni, vagy éppen milyen ruhában szeretnél majd várost nézni. Így az élmény még nagyobb boldogságfaktorral jár majd.

A szépségápolást a nyaraláson sem hanyagolhatod el!

Galéria / 9 kép

9 beauty cucc. amit semmiképpen ne hagyj otthon, ha nyaralni mész

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat: Matthew McConaughey-t gyönyörű lánya kísérte el a vörös szőnyegre - FOTÓ

Matthew McConaughey ritkán jelenik meg teljes családjával a vörös szőnyegen, most ennek a pillanatnak lehetünk szemtanúi!