4 ruhatrend, ami már nem lesz divatos idén tavasszal - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

4 ruhatrend, ami már nem lesz divatos idén tavasszal - mutatjuk, mik jönnek helyettük!
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Nézd meg, hogyan alakulunk a ruhákat érintő trendek 2023 tavaszán!

Tavaszi gyűjteményünket semmi sem dobja fel jobban, mint valami izgalmas ruhatrend, ami amolyan üde színfoltként képes plusz fényt vinni a mindennapjainkba.

A 2023-as választék darabjai is nagyon jól alkalmazkodnak a még kicsit változékony tavaszi időjáráshoz, így szerencsére pont annyira működnek komfortosan együtt a kabátokkal, a harisnyákkal és a meleg cipelőkkel, mint a kardigánokkal, a dzsekikkel vagy éppen az átmeneti lábbelikkel. Tény és való, hogy lesznek olyan régi kedvencek, amik nem kapnak helyet az elkövetkezendő hónap ruhatrendjei között, ám ennek ellenére sem kell megválnod tőlük, hiszen mint ahogy azt már annyiszor elmondtuk, a divat folyamatosan ismétli önmagát, így minden bizonnyal egy szép napon ők is újraélednek majd.

Kattints tovább és mutatjuk is, hogy melyik 4 ruhatrend az, ami felkapott lesz idén tavasszal és miktől kell egy kis időre búcsút venni!

Galéria / 12 kép

4 ruhatrend, ami jön és 4, ami megy 2023 tavaszán

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 9 kép

3 pulcsi, ami jön és 3, ami megy idén tavasszal

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.