A színek mellett a fazonok sem vesznek el! 4 divatirányzat, ami garantáltan hódítani fog 2023-ban

A színek mellett a fazonok sem vesznek el! 4 divatirányzat, ami garantáltan hódítani fog 2023-ban
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Ezek között a divatirányzatok között biztosan sikerül rátalálnod a saját hangodra!

A divatirányzatok az esetek nagy részében nem egyetlen ruhadarabra, színre vagy dizájnrészletre korlátozódnak, hanem inkább egy teljes stílusvilág körül forognak, így amolyan vizuális ötlettárként segíthetnek neked abban, hogy megtaláld a saját hangodat egy-egy felkapott és inspiráló stílustémában.

Szerencsére egész széles skálán lehet mozogni ezeken a szezonális terepeken, így választásaidat és megjelenésedet tényleg csak személyes preferenciáid formálják majd. 2022-ben például a Barbiecore volt az egyik legfelkapottabb trendmozgalom, amiben minden benne volt, ami rózsaszín, kicsit játékos és kellőképpen csajos. A tervezők az inspirációtól fellelkesülve mindent meg is tettek azért, hogy a lehető legszélesebben fedjék le a különféle igényeket, és így végül népszerű és emlékezetes ötletekkel zárták az évet. 2023-ban pedig újabb divatirányzatokon a sor, hogy meggyőzzenek minket arról, hogy megéri haladni a trendekkel, hiszen mindenben van egy-egy olyan részlet, amivel gardróbunk is szívesen tud azonosulni.

Kattints tovább és mutatjuk is, hogy melyik 4 divatirányzat lesz az, ami meghatározza majd a 2023-as trendeket!

Galéria / 8 kép

4 divatirányzat, ami 2023-ban hódítani fog majd

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 12 kép

4 színtrend, ami jön és 4, ami megy a következő hónapokban

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.