Íme 2024 legjobb frizuratrendjei: a természetesség és a nőies formák fognak hódítani

Íme 2024 legjobb frizuratrendjei: a természetesség és a nőies formák fognak hódítani
Forrás: Victor Dyomin/ Getty Images

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

2024-es frizuradivat nem csupán nagyon izgalmas, de roppant nőies is lesz, telis-tele újdonságokkal, amelyek mellett a régi klasszikusok is fel-fel tűnnek. Az alábbiakban elhoztuk 2024 frizuratrendjeit.

Előtérben a nőiesség

Idén, a klasszikus vonalnak köszönhetően, visszatérnek a kifejezetten nőies, kifinomult, letisztult fazonok, melyeknek célja a nőies harmónia sugárzása, és annak teljes megélése. A cél maga a nőiesség sugárzása, tündöklése, így nem csoda, hogy ezen trendek minden törekvésükkel azon lesznek, hogy akár csak egy aprócska részlettel, de igyekezzenek még kifinomultabbá, vonzóbbá tenni a megjelenést.

Eláruljuk, hogy mindenféle kiegészítőt – legyen szó hajpántról, masniról – érdemes lesz viselni, ugyanis idén ezek fénykorukat élik.

A lezser fazonokat kedvelők sem panaszkodhatnak

Annak ellenére, hogy a nőiesség az elsőszámú fókusz az idei trendekben, a lezser fazonok kedvelői sem bánkódhatnak, ugyanis a bob és a pixie a következő években is hatalmas sikernek fog örvendeni. Valljuk be, ez nem csoda, a rövid fazonok valóban elképesztő szexik tudnak lenni, ha az ember tudja őket viselni.

Ezentúl a réteges hajvágás továbbra is elképesztő népszerűségnek fog örvendeni, hiszen tartást ad a hajnak és sikkesé teszi viselőjét.

Ezentúl továbbra is divatban maradnak azok a fazonok, melyek a természetesség jegyében születtek. Gondolok itt az egyenes vagy éppen a természetesen hullámos hajra. Azonban a természetesség térhódítása a hajfestésben is vissza fog köszönni, ugyanis a kifinomult, természetes árnyalatok kerülnek az előtérbe.

Galériánkban mutatjuk, milyen frizurák hódítanak 2024-ben!

Galéria / 6 kép

Íme a 2024 kedvenc frizurái

Megnézem a galériát

Az Éva magazin írása.

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.