13 dolog, amivel Harry és Vilmos életben tartja Diana emlékét

13 dolog, amivel Harry és Vilmos életben tartja Diana emlékét
Forrás: Getty

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Vilmos 15, Harry 12 éves volt, amikor Diana 1997-ben autóbalesetben elhunyt, életük minden mérföldkövénél megemlékeznek édesanyujukról.

2017-ben volt Diana hercegné halálának 20. évfordulója, abban az évben rengeteg megemlékezés volt Nagy Brittaniában, sőt az egész vilgon. 2017-ben mutatták be azt a dokumentumfilmet – Diana, 7 Days That Shook the World címmel – amelyben Diana közeli hozzátartozói emlékeznek meg a tragikus eseményről, és azt követő időszakról. Ebben a filmben fiai is először beszéltek azokról a rémálomba illő emlékekről, az akkor 15 éves Vilmosnak ilyen képek vésődtek be:

Emlékszem, teljes ürességet és zavarodottságot éreztem. Állandóan azt kérdeztem magamtól, hogy "Miért én? Miért velem történik mindez? Mit tettem, hogy ezt érdemeltem?"

- Vilmos herceg

Harry pedig 12 éves volt Diana halálakor, és az utolsó telefonhívásukkor inkább játszott volna tovább, ezért rövid beszélgetést folytatott az anyukájával. Másnap Lady Di elhunyt és a Harry azóta is lelkifurdalással küzd, továbbá a királyi családot is többek között emiatt hagyták el Meghannel, mert Harry más, a jó értelemben hétköznapibb életet akart kisfiának biztosítani.

Harry és Vilmos minden alkalmat megragad, hogy édesanyjának emléket állítson, életük legfontosabb eseményein mindig ott van Diana emléke.

Kattints a kép felfedéséhez!

Eljegyzések, esküvők, gyermekszületés, keresztelők... Egyiken sem tudott ott lenni Diana szülőként és nagyszülőként, de a fiai hol burkoltan, hol nyíltan megemlékeznek szeretett anyukájukról.

A következő galériában megnézheted, milyen szépen, bensőségesen és tisztelettel emlékezik meg a 2 herceg az édesanyjukról.

Galéria / 14 kép

9 dolog, amivel Harry és Vilmos emléket állít Dianának

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

8 dolog, amivel Diana hercegné szebbé tette a világot

Megnézem a galériát

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

Ebben rejlik Ázsia divatjának varázslatossága: ezeket a titkokat őrzik kedvenc desztinációink tradicionális öltözetei

Ázsia varázslatos világa egyrészről a hagyományos viseletekben rejlik! Most megmutatjuk mi áll a divat középpontjában kedvenc országainkban!

Kép
Szépség

4 középhosszú frizura, amit 40 felett érdemes kipróbálni idén nyáron - 10 évvel fiatalabbnak tűnsz tőle!

Ezek a hajtrendek tarolnak 2024 nyarán a 40 év feletti nők körében! Ezek a középhosszú frizurák megérnek egy próbát, már csak azért is, mert legalább 10 évet fiatalítanak.

Kép
Életmód

Észre sem veszed milyen pszichológiai trükköt alkalmaznak a Bridgerton készítői: ezzel a zenei csellel láncolnak magukhoz!

Gondolkoztál már azon, miért szereted olyannyira A Bridgerton családot? Mi megmondjuk! Nem csupán a csodás jelmezek, a meseszép helyszínek, a forró szerelmi szálak és Lady Whistledown élces társadalmi meglátásai miatt, hanem a sorozatban játszott zenékért is. Hiszen rengeteg modern számot hallhatsz klasszikus köntösbe bújtatva.

Kép
Életmód

Kinek van igaza? Ki nem állhatta Colin és Penelope intim jelenetét a Bridgerton-rajongótábor egyik fele! - Így érvelnek

Alig vártuk a Bridgerton 3. évadának második felét, hogy kiderüljön, miként alakul a kémia Colin és Penelope között. Ilyen intim jelenetre azonban nem számítottunk!

Kép
Életmód

Erre a 4+1 dologra figyelj, ha all-inclusive nyaralást tervezel a családnak

Az all-inclusive nyaralás sokak számára vonzó lehet, azonban, ha gyermekekkel mennél, ezeket a tanácsokat érdemes megfogadnod!

Kép
Életmód

10 hazai kisváros, ahová érdemes ellátogatni a nyáron

Mindegyiknek egyedi a hangulata, amibe érdemes belekóstolni egy hétvégi kirándulás alkalmával!