100 nő árulta el, hogyan viseli az intim szőrzetét: az alábbi trendek mennek most a legjobban

100 nő árulta el, hogyan viseli az intim szőrzetét: az alábbi trendek mennek most a legjobban
Forrás: GettyImages

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Vajon a hónaljszőr berobbanása után ezek a trendek is megváltoztak az elmúlt években?

Az elmúlt évtizedekben hódított a kislányos bababőr, a női testen nem maradhatott egyetlen szőrszál sem, persze a szemöldököt, szempillát és hajszálakat leszámítva. A modellek Photoshoppal és különféle appokkal estek neki a fotóiknak, hogy simára retusálják a bikinivonalukat, még a szőrtüszőknek sem volt szabad látszódniuk. Az intim szőrzet meghagyása régóta „igénytelenségnek” minősül, azonban az utóbbi években úgy tűnt, mintha ebből egyre több nőnek lenne elege. Gondolj bele, mennyi sztár lázadt már fel például a hónalj szőrtelenítés ellen?

Emiatt gondolta úgy a Pure Wow egyik újságírója, hogy az intim trendek is változóban lehetnek, így 100 nő bevonásával készített egy kutatást. Azonban nem azt az eredményt kapta, amire számított! Te mit szólsz hozzá?

Tudd meg galériánkból, milyen trendek hódítanak 2023-ban, ha az intim szőrzetről van szó!

Galéria / 7 kép

7 dolog, ami kiderült az intim trendekről

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.