10 öltözködési trükk, ami kegyetlenül többnek mutat a valódi korodnál, és 10, amivel bátran letagadhatsz egy évtizedet

10 öltözködési trükk, ami kegyetlenül többnek mutat a valódi korodnál, és 10, amivel bátran letagadhatsz egy évtizedet
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Ezek a stílustippek gyorsan segíthetnek abban, hogy egészen új szintre helyezd a megjelenésedet!

A stílustippek között nemcsak olyan aranyat érő ötletek lapulnak, amik segítenek a legújabb trendeket gardróbbaráttá formálni, hanem akár olyanok is, amikben minden adott ahhoz, hogy új löketet adjanak az önbizalmunknak, így megváltoztatva az önmagunkról alkotott képünket.

Nem tudjuk elégszer elmondani azt, hogy életkor csak egy szám, és csak az fontos igazán, hogy te hogyan is érzed magad a bőrödben. Napjaink divathullámai láttán persze hajlamosak vagyunk kicsit elbizonytalanodni és ihletvesztetten bolyongani a kínálat között, hiszen nem mindig könnyű ráakadni azokra a darabokra, amik minden szempontnak megfelelnek, ám nem is lehetetlen. Éppen ezért most mutatunk pár olyan könnyen megvalósítható stílustippet, ami pár pillanat alatt képes éveket lefaragni a korodból, miközben segít abban is, hogy napjaink felkapott divatcikkeit az előnyödre, na meg persze az ízlésedre formálva építsd be a mindennapjaidba.

Kattints tovább és mutatjuk is, hogy melyek azok a stílustippek, amik pillanatok alatt képesek akár 10 évet is lefaragni a korodból!

Galéria / 20 kép

10 stílustipp, melynek segítségével akár 10 évet is bátran letagadhatsz

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

6 zseniális sminkes trükk, amitől 10 évet is fiatalodhatsz

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.