10 nyári frissítő tipp

10 nyári frissítő tipp

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Összegyűjtöttünk néhány igazán praktikus tippet, melyek segítségével átvészelheted a még néhány napig ránk váró forróságot.


Csodálatos érzés, mikor a meleg napsugarak cirógatják bőrünket, izmaink ellazulnak ,és endorfin árasztja el a testet... Igaz? Milyen jó lenne még mindig a tengerparton magunkba szívni a nyár illatát és elraktározni melegét a hűvösebb napokra.
Azért a jó hír, hogy a perzselő meleg ha csak pár napra is, de visszatért, és könnyen lehet, hogy neked is a városban, vagy a munkahelyeden kell elviselni valahogy. Erre az esetre most adunk néhány tippet, hogy tudod könnyen átvészelni még ezt a néhány hetet.

Kép


1. Hűvös fuvallat
A lágyan fújdogáló szellő kiválóan hűsít. Csináld magad! Tégy egy nagy tál hűsítő jégkockát az asztali ventilátor elé, és élvezd a frissítő pillanatokat.
2. Hűsítő napvédelem
a már előre tudod, hogy sokat tartózkodsz majd a napon, gondoskodj időben bőröd védelméről. A NIVEA Sun Protect & Hűsítő Napozó Permet nem csak védi bőrödet a káros sugarak ellen, de mentolos formulájának köszönhetően azonnal fel is frissíti. Mentolos borzongás? Tökéletes!
Kép


3. Viselj kontyot!
Tested saját hűsítése szempontjából az egyik legfontosabb terület a nyak. Nyakba omló hajzuhatagod pont a komfort érzetedet akadályozza meg, így kontyra fel! A fejtető konty amúgy is nagy divat, szeptemberi lapszámunkban meg is mutatjuk majd!
4. Polcold fel a lábad, és pihentesd!
A forróság hatására gyakran elnehezül a lábad és megduzzad a bokád? Próbáld meg minél többször felpolcolni! Könnyen lehet, hogy a munkahelyeden ez nem kivitelezhető, ebben az esetben egy hideg vizes vagy üdítős üveget görgethetsz végig a lábadon, lentről felfelé. Segíti a vénák, vagyis a szív irányába szállító erek működését.
Kép


5. Víz, víz, víz!
A nagy melegben kifejezetten fontos, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot juttasd a szervezetedbe. Ne félj, tested azonnal jelez, ha szüksége van pótlásra, sajnos igen kellemetlen és gyötrő fejfájással. Erre mindig a legjobb orvosság egy hatalmas pohár víz. Hasznos tipp: keverd el kedvenc gyümölcslevedet ásványvízzel, így még az ásványi sókat is pótolni tudod.
6. Aloe verát a megviselt bőrnek!
Túl sok volt bőrödnek a nap? kényeztesd a NIVEA Napozás Utáni Testápolóval. Kellemesen hűsíti a bőröd, pótolja az elveszített nedvességet és segít megőrizni bőröd csodás barna színét. Extra borzongás? Jöhet! Tedd a testápolót jégfürdőbe,vagy használat előtt a hűtőszekrénybe.
Kép


7. Természetesen friss!
Nagy melegben természetes az erőteljesebb izzadás, és ha bőröd érzékeny, ez még irritációhoz is vezethet. A NIVEA Fresh Natural spray hatékony védelmet nyújt és nem irritálja majd bőrödet sem, hiszen nem tartalmaz tartósító-, és színezőanyagokat.
Kép

8. Frissítő percek a zuhany alatt
Ha már kibírhatatlan a hőség, biztos,hogy a zuhany alatt kötsz majd ki. De tudod ugye, hogy a hideg vizes fürdő nem segít,ha hűsölni szeretnél? Az erek a hideg víz hatására azonnal összehúzódnak,és a test nem tud megszabadulni a felesleges hőtől. Tested kompenzálni kezd, és izzadni fogsz. Válaszd inkább a langyos zuhanyt, a víz hőmérséklete éppen csak hűvösebb legyen a testhőmérsékletednél. Ajánlhatunk hozzá egy illatos segítséget? A NIVEA Powerfruit Refresh tusfürő felfrissít majd, Goji bogyó élénkítő illata ellenállhatatlan!
Kép

9. Dermesztő lábfürdő
Lábfürdődnek nem kell mindig melegnek lennie. Néhány percre tedd jégre a talpad, fokozza a hatást, ha néhány csepp mentás illóolajat teszel a jeges vízhez. Figyelj azonban arra, hogy rögtön utána ne tedd ki erős napfénynek vagy melegnek a lábadat,megzavarhatja a keringésedet!
10. Pakolás a lábra
Bizony, még egy darabig szem előtt lesz a lábad, figyelj rá oda! Használj krémes pakolást a lábfejed érzékeny bőrére. Kenj vastag réteg NIVEA soft krémet a lábfejedre! Az ápoló lipidek friss érzetet és gazdag hidratálást biztosítanak bőrödnek. Az eredmény látványos lesz!
Kép

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat: Matthew McConaughey-t gyönyörű lánya kísérte el a vörös szőnyegre - FOTÓ

Matthew McConaughey ritkán jelenik meg teljes családjával a vörös szőnyegen, most ennek a pillanatnak lehetünk szemtanúi!